Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Când se retrage Ibrahimovic. Mino Raiola a făcut anunţul în urmă cu scurt timp!

Incredibil! Când se retrage Ibrahimovic. Mino Raiola a făcut anunţul în urmă cu scurt timp!
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic se pregăteşte să revină în ghetele lui Manchester United, după o accidentare la ligamentele încrucişate ale genunchiului, care l-a ţinut departe de gazon mai bine de jumătate de an!

Ajuns la 36 de ani, Ibrahimovic abia aşteaptă să revină pe terenul de fotbal. Suedezul a urmat toate indicaţiile medicului, a făcut diferite şedinţe de recuperare, iar Jose Mourinho se va putea bucura în scurt timp de serviciile jucătorului său preferat.

”Zlatan se va întoarce, lucrează aici şi situaţia este sub control, se antrenează aşa cum m-am aşteptat. Nu se va întoarce săptămâna viitoare sau în două săptămâni. Îl lăsăm, nu forţăm o revenire şi sunt convins că se va întoarce atunci când toată lumea va considera că este momentul potrivit. Cred că se va întoarce în 2017”, a spus Jose Mourinho.

Recent, Mino Raiola a făcut o declaraţie total neaşteptată. Ţinând cont de vârsta lui Ibrahimovic, momentul retragerii este iminent, însă angentul său are altă părare. ”Mai are atâta forţă în el. Cred că va mai juca fotbal minimum cinci sau şase ani. Nu-l voi lăsa să se retragă prea curând, va trebui să muncească pentru mine acum. Eu am lucrat pentru el timp de mai mulţi ani. Copii mei au crecut şi am nevoie de bani. Eu si Zlatan am căzut de acord ca eu să-i incasez salariul, iar el să ia comisioanele pentru următorii cinci ani”, a declarat Raiola.

Dacă ar fi să ne luăm după cele spuse de Mino Raiola, Zlatan Ibrahimovic ar urma să se retragă atunci când va împlini 42 de ani. Nu pare greu de crezut să se întâmpla acest lucru, mai ales că Francesco Totti, un jucător care evoluează pe acelaşi post cu suedezul, a jucat pentru AS Roma până la 40 de ani şi 10 luni!

Afla mai multe despre: ibrahimovicretragerecand se retrage ibrahimovicmino raiolamanchester united 

viewscnt
Articole similare