Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Cristiano Ronaldo doboară recorduri, fără să debuteze la Juventus: câte tricouri vinde portughezul pe minut!

INCREDIBIL | Cristiano Ronaldo doboară recorduri, fără să debuteze la Juventus: câte tricouri vinde portughezul pe minut!

Juventus

Comentarii

În Italia s-a declanşat ”RonaldoMania”, un fenomen care poate explica foarte uşor dispariţia rapidă a tricourilor cu numărul 7 de la Juventus.

Super starul lusitan a trezit un val de entuziasm, fără precent în Italia. Cel puţin asta susţine cotidianul TuttoSport, care notează că ”nici în magazine şi nici online, nu mai poţi achiziţiona tricouri cu numărul 7 de la Juve”. Explicaţia e chiar şi mai simplă: toate stocurile au fost epuizate!

Conform sursei citate, s-au vândut toate cele 55.000 de tricouri din primul lot scos la vânzare, în numai 3 săptămâni. Asta înseamnă o sumă de 6.3 milioane de euro, din care Juventus va încasa un procent de 12%. Şi mai înseamnă că Ronaldo a vândut 2 tricouri pe minut! Estimarea specialiştilor este că până la finalul anului, vânzările vor aduce un profit cuprins între 55 şi 65 de milioane de euro.

Momentan pare imposibil să mai cumperi un tricou al lui Ronaldo şi asta în ciuda preţului pipera de 140 de euro. Cifra atinsă de Ronaldo în primele trei săptămâni în Italia este un record la nivel personal, la nivelul clubului Juventus Torino şi la nivelul fotbalului italian. 

Afla mai multe despre: juventuscristiano ronaldotricouri 

viewscnt
Articole similare