Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incursiune în sufletul lui Ando

Incursiune în sufletul lui Ando

Fotbal

Comentarii

Tulburatoare cuvintele prin care Dominique Klein a zugravit prietenia pe care Ioan Andone i-o poartă regretatului său tată, decedat în urmă cu 25 de ani: "E printre puţinii oameni care l-au iubit şi îl iubesc cu toată fiinţa. Când Ando începe să vorbească despre tata şi-i simt vibraţia vocii, fiecare silabă îmi merge direct la inimă. Ştiu că e sincer, fără niciun fel de interes politic sau de altă natură"

Dominique nu a apucat să-şi cunoasca tatăl, era micuţă când Mişa s-a prăpădit. Stai şi te întrebi: ”Atâta emoţie la Ando după 25 de ani?!” I-a tremurat vocea când a citit câteva cuvinte despre Mişa. Ciudat pentru cine nu îl cunoaşte pe Andone. Mi s-a developat caracterul său într-o periodă grea a vieţii. Rămăsesem în urmă cu o anumită etapă a unei anumite terapii. Ando m-a prins de umeri, a încleştat fălcile sale legendare şi m-a scuturat: "Măi! tu trebuie sa rămâi aici cu noi, hai, la treabă!", a fost ca o injecţie cu adrenalină şi determinare, care m-a adus înapoi la realitate! Aşa este Ando, nu suportă să stea deoparte când prietenii sunt în suferinţă. Se zbate, se agita, face orice, dar nu te lasă în drum!

După ce a rămas fără Mişa Klein, nu îşi mai permite să piardă oameni dragi. Nu cu mult timp în urmă. Dănuţ Lupu era cât pe ce să îşi găsească sfârşitul în spital cu o pneumonie, complicată.evident. Ando a fost lângă el. "Pentru mine e un om poate la fel de special precum Lucescu", spune Lupu, copilul de suflet al lui ”Il Luce”, adăugând: "Nu există moment în care să apelez la Ando sau el la mine şi să nu fim acolo". Să fim bine înţeleşi, oamenii aceştia nu s-au confruntat cu moartea în vreun război, pe front, ci au fost colegi de echipă, probabil, în cea mai frumoasă echipă din istoria lui Dinamo!

Bine, Andone a fost căpitanul legendarei echipe. Şi au fost crescuţi şi educaţi de Mircea Lucescu. Puţină lume ştie că au fost aproape de fostul lor ministru,

Tudor Postelnicu, cu absolut toate forţele, până ce fostul ministru de interne al lui Ceauseşcu a închis ochii. Şi nu îi obliga nimic, decât sentimentul de omenie şi prietenie!

Afla mai multe despre: oprisan 

viewscnt
Articole similare