Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INEDIT | FC Sevilla a transferat un jucător pentru că oficialii clubului l-au văzut citind o carte

INEDIT | FC Sevilla a transferat un jucător pentru că oficialii clubului l-au văzut citind o carte

La Liga

Comentarii

O fotografie a portarului ceh Tomas Vaclik citind o carte a contribuit la transferul său la FC Sevilla. Postul de radio Cadena COPE confirmă această versiune, după ce i-a contactat pe oficialii andaluzilor, Carlos Marchena şi Paco Gallardo.

Portarul lui FC Basel a ajuns în această vară la Sevilla şi a lăsat deja o impresie excelentă. COPE îi citează oficialii clubului de pe Ramon Sanchez Pizjuan, Carlos Marchena şi Paco Gallardo, care au confirmat unul dintre motivele pentru care Vaclik a fost alegerea Sevillei pentru a-l înlocui pe Sergio Rico.

Gallardo a afirmat că lui Marchena i-a atras atenţia o poză cu Tomas Vaclik, citind o carte la ora două dimineaţa. ”Mi-a trimis o poză cu Vaclik în tribune, citind o carte. Mi-a plăcut” a explicat Gallardo. În opinia adjuncţilor lui Joaquin Caparros acest detaliu a contat mult pentru a-şi face o impresie depsre caracterul unui fotbalist. ”E ceva special în asta” confirmă acelaşi Galalrdo.

Evident, FC Sevilla a cerut şi alte informaţii ”din afara terenului” despre Tomas Vaclik, fotbalist pe care îl aveau oricum pe lista succesorilor lui Sergio Rico.

Vaclik a impresionat apoi de cum a ajuns la echipă: ”Un fotbalist nou, dintr-o ţară străină, care vine şi te salută, chiar comunică în limba spaniolă, demonstrează că nu ne-am înşelat” a mai adăugat Paco Gallardo.

În vârstă de 29 de ani, Tomas Vaclik s-a născut la Ostrava şi a mai evoluat în cariera sa la Vitkovice, Viktoria Zizkov, Sparta Praga şi FC Basel. Portarul Sevillei are 21 de selecţii în naţionala Cehiei, pentru care a debutat în 2012. 

Afla mai multe despre: tomas vaclikfc sevillatransferineditfc basel 

viewscnt
Articole similare