Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Inegalabilă!" FOTO| Mesajul postat de Adidas după ce Wozniacki a învins-o pe Halep în finala Australian Open

"Inegalabilă!" FOTO| Mesajul postat de Adidas după ce Wozniacki a învins-o pe Halep în finala Australian Opengalerie foto

Tenis

Comentarii

UPDATE | Adidas a marcat victoria obţinută de Caroline Wozniacki în faţa Simonei Halep, în finala Australian Open, scor 7-6, 3-6, 6-4, cu o nouă postare elogioasă la adresa danezei, care se află sub contract cu producătorul german de echipament sportiv de mai bine de 10 ani.

"O călătorie inegalabilă", au scris cei de la Adidas pe Twitter, adaugând un colaj de imagini reprezentând drumul danezei spre primul trofeu de Mare Şlem din carieră. Nici de această dată, germanii n-au făcut nico referire la Simona Halep.

 


Marea finală feminină Australian Open, Simona Halep - Caroline Wozniacki, ar fi putut reprezenta un moment de vârf pentru Adidas, care până la finalul lui 2017 le-a avut sub contract pe ambele jucătoare.

Producătorul german de echipament sportiv a decis însă să nu prelungească înţelegerea cu Halep, iar Simona a fost pusă în postura inedită de a juca la un turneu de Mare Şlem fără un sponsor tehnic, o situaţie cel puţin "ciudată" pentru un sportiv aflat pe prima poziţie în lume.

Caroline Wozniacki este în continuare sponsorizată de Adidas, iar gigantul german a ţinut să-i transmită acesteia mesaje de susţinere în dimineaţa finalei.

Cei de la Adidas au postat imagini cu Wozniacki şi mesaje motivaţionale, fără însă să facă vreo referire la Halep, adversara danezei din finală.

"Obiectivul e gloria", "Jucând cu spiritul, câştigând cu esenţa", au fost textele care au însoţit imaginile cu Wozniacki în echipament Adidas.

Afla mai multe despre: halepadidaswozniacki 

viewscnt
Articole similare