Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Infografic: Beer-Sheva – FCSB

Infografic: Beer-Sheva – FCSB

Pariuri sportive

Comentarii

FCSB joacă diseară, de la ora 20:00, al treilea meci din grupele Europa League. Cu şase puncte din şase posibile, echipa din România îşi poate creşte „zestrea” pe terenul celor de la Beer-Sheva.

Infograficul de mai sus, realizat de operatorul digital de pariuri sportive şi cazinou Betano.com, le compară pe combatantele de diseară luând în considerare câteva cifre importante. Privindu-le, se poate vedea că israelienii sunt mai incomozi decât par. Au adunat trei puncte în Grupa G, graţie unei victorii cu 2-1 pe teren propriu contra elveţienilor de la Lugano, au o mai bună acurateţe a paselor decât FCSB şi sunt foarte aproape de performanţele roş-albaştrilor în ceea ce priveşte şuturile la poartă, şuturile spre poartă şi cornere. FCSB se va duela cu un adversar care ştie să atace, adică unul similar cu filosofia de joc impusă şi de Nicolae Dică.


FCSB are plusul defensivei, se apără mai bine decât israelienii, iar acest lucru se vede la numărul de goluri primite în Europa League. Românii au încasat doar un singur gol în două partide – o medie de 0,5 pe meci - pe când gazdele de diseară au primit în medie două goluri pe meci.


Până acum, în partiele jucate de FCSB şi Beer-Sheva în Grupa G a Europa League s-au marcat cel puţin trei goluri, iar Betano oferă o cotă de 1,95 pentru ca diseară să se înscrie peste trei goluri. Un alt tip de pariu interesat din categoria „Speciale” este o victorie a Stelei şi peste 2,5 goluri în meci, cu o cotă de 5,50.


Beer-Sheva este o echipă care joacă bine pe teren propriu, împinsă din spate de suporterii fanatici. Este foarte posibil ca diseară să se joace atent de ambele părţi, FCSB să mizeze pe un singur punct şi să asistăm la un meci strâns, cu puţine goluri, în care gazdele ar putea avea câştig de cauză. De altefl, aşa cum arată şi cotele la pariuri sportive, FCSB nu este favorită. Dacă pariezi pe victoria echipei din România, îţi poţi mări de patru ori miza, pe Betano, care a inclus meciul Beer-Sheva – FCSB într-o ofertă extinsă de pariere, cu cote maxime. O victorie a gazdelor este privită drept una mai probabilă din punct de vedere statistic, cu o cotă de 2,20. 

Afla mai multe despre: beer-shevafcsbinfograficpublicitatebetano 

viewscnt
Articole similare