Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INFOGRAFIC: Noul derby al României

INFOGRAFIC: Noul derby al Românieigalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Duminică, de la 20:45 e meciul dintre primele două favorite la titlu. CFR Cluj şi FCSB au luat de 6 ori titlul Ligii 1 în ultimii 10 ani, duelul lor devenind noul derby al României.

CFR şi FCSB au început pe primele două locuri playoff-ul, poziţii pe care le ocupă încă din etapa cu numărul 10. Conform cotelor de pe Betano.com, sponsorul oficial al Ligii 1, ele sunt principalele favorite la titlu, urmate de Universitatea Craiova.

În sezonul regulat, cele două derby-uri s-au terminat cu acelaşi scor: 1-1. Sunt singurele întâlniri ale lui Nicolae Dică în calitate de antrenor cu echipa feroviară. Dan Petrescu a fost adversarul celor de la FCSB în 13 partide, ieşind învingător de doar două ori. Cluburile au, per total, 4 rezultate de egalitate în cele mai recente 5 meciuri jucate, trei dintre ele la Cluj. Au fost dueluri tacticizate, cu puţine goluri, iar în ultimele 16 partide s-a marcat de 3 ori în numai două rânduri! Un meci cu sub 2,5 goluri e aşteptat şi de această dată, cu cotă de numai 1.36. Bookmakerii văd, însă, echipa clujeană drept favorită. CFR are cotă de 2.65, faţă de 3.10 a roş-albaştrilor şi 2.85 la egal.

În cei 10 ani în care CFR şi FCSB au condus fotbalul din România, 13 fotbalişti au jucat pentru ambele: Arlauskis, Stăncioiu, Vâtcă, Luchin, Larie, Tamaş, Carp, Muniru, Jakolis, Florin Costea, Ţucudean, Tade şi Kapetanos. Ultimul e printre puţinii care au confirmat atât în tricoul roş-albastru cât şi în cel vişiniu, fiind golgheter la fiecare echipă.

Atacantul grec a vorbit cu Betano despre cei 6 ani petrecuţi în România, dorinţa de a se întoarce în Liga 1 şi derby-ul de duminică. Pantelis Kapetanos: Cea mai bună perioadă din cariera mea a fost în România. Vreau să revin, am fost aproape în iarnă. Citeşte interviul pe blogul Betano!

Afla mai multe despre: betanocfr clujfcsbinfografic 

viewscnt
Articole similare