Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INFOGRAFIC VIDEO: Dybala de România! Cifrele „bizonului” se apropie de ale starului lui Juve

INFOGRAFIC VIDEO: Dybala de România! Cifrele „bizonului” se apropie de ale starului lui Juve

Diverse

Comentarii

Gnohere e golgheterul Ligii 1 Betano şi, după fiecare reuşită, se bucură în stilul lui Paulo Dybala. Comparaţiile îi dau motive de bucurie „bizonului”: cei doi înscriu aproape la fel de des.

Sponsorul Ligii 1 Betano, operatorul internaţional de paruri şi cazinou online Betano.com a realizat un infografic video care îi aduce în prim plan pe cei mai eficienţi atacanţi ai campionatului românesc.

Harlem Gnohere a surprins în startul sezonului, când a început să sărbătorească golurile marcate la fel ca Paulo Dybala. A explicat că face asta pentru copiii lui, care sunt mari fani ai vedetei lui Juventus. Comparaţiile cu superstarul argentinian îl fac mândru pe golgheterul Ligii 1 Betano! Ambii au înscris de 12 ori în campionat şi au nevoie de puţin peste un meci pentru asta! Dybala are în Serie A un gol la 95 minute, în timp ce Gnohere îşi trece numele pe tabelă la fiecare 97 minute jucate!

Cifrele excelente l-au făcut pe Gnohere lider nu doar în topul marcatorilor, ci şi în topul celor mai eficienţi atacanţi din Liga 1 Betano. Niciun fotbalist care a fost pe teren cel puţin jumătate din timp nu poate ţine pasul cu el, cel mai aproape fiind Paul Batin, care punctează odată la 121 minute. Ţucudean e al doilea golgheter al campionatului şi al treilea ca eficienţă, marcând la 141 minute. Alţi 4 fotbalişti se pot lăuda că marchează la mai puţin de două meciuri: Tudorie, Florin Tănase, Alex Ioniţă şi Gustavo.

FCSB – Viitorul, duminică de la 20:00. Pariază pe cine va marca, iar dacă biletul e pierdut pentru că înscriu Gnohere sau Ţucudean, Betano îţi dă banii înapoi! Vezi toate detaliile promoţiei Marcatorul de aur!

Urmaşul lui Moruţan e letal

FC Botoşani a anunţat că Olimpiu Moruţan va pleca la FCSB, dar nu sunt motive de îngrijorare. Înlocuitorul său e la fel de tânăr şi e marcator înnăscut. Lorand Fulop a condus topul golgheterilor în startul sezonului, cu 3 goluri în 5 etape. O accidentare gravă l-a făcut să rateze restul sezonului, dar recuperarea a mers mult mai bine decât s-ar fi aşteptat şi va reveni pe teren chiar din februarie!

Citeşte  declaraţii exclusive oferite pentru blogul Betano.com de Lorand Fulop, dar şi cum îl caracterizează antrenorul Costel Enache!

Fulop e lider detaşat la acest capitol, cu un gol la 59 minute jucate. Stă mai bine decât atacantul trecut pe la Atletico Madrid, Ibrahima Balde, dar şi decât Gnohere.

Cine va fi golgheterul campionatului? Vezi toate cotele pe Betano.com!

Golgheterii anti-gol!

Dacă Fulop a înscris de 3 ori în mai puţin de 180 minute, atacanţi cu CV-uri impresionante nu au găsit poarta în peste 10 ore de joc! Marius Pena (Chiajna), Stefan Nikolic (Sepsi), Mihai Roman (Craiova) şi Denis Alibec (FCSB) sunt atacanţii cu cele mai multe minute care nu au apărut încă pe tabelă! Asta deşi au între ei 4 titluri de campion, peste 40 meciuri în cupele europene şi peste 100 goluri în prima ligă!

Universitatea Craiova – CFR Cluj, sâmbătă, 20:30. Pariază pe intervalul în care se dau golurile şi dacă ratezi cu un minut, noi îl considerăm câştigător! Vezi detaliile promoţiei Minutul de Aur

Afla mai multe despre: gnoherefcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare