Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângere dură pentru Gaziantep în Turcia! Reacţia lui Marius Şumudică: "Nu am mai trăit aşa ceva până acum"

Înfrângere dură pentru Gaziantep în Turcia! Reacţia lui Marius Şumudică: "Nu am mai trăit aşa ceva până acum"

Stranieri

Comentarii

Gaziantep a pierdut pe terenul celor de la Kasimpasa cu scorul de 4-2 într-un meci din etapa a 14-a a campionatului din Turcia.

Echipa lui Marius Şumudică este la al doilea eşec consecutiv, după ce în etapa trecută a suferit un eşec împotriva echipei lui Olimpiu Moruţan, Ankaragucu.

Gaziantep, condusă cu 3-0 la pauză

La pauza meciului cu SK Kasimpasa, Gaziantep era condusă cu scorul de 3-0. În minutul 45+2, Alex Maxim a avut oportunitatea să reducă din diferenţă, inainte de intrarea la vestiare, din penalty.

Maxim nu a reuşit să transforme, iar scorul pauzei a fost 3-0. Şumudică a făcut schimbări în actul secund, iar echipa sa s-a apropiat de egalare, după două goluri în două minute.

Gazdele au închis tabela la scorul de 4-2, în minutul 82.

Gaziantep este pe locul 14 în Turcia, după 14 etape, cu un total de 15 puncte. Kasimpasa a urcat pe locul 7 după cele trei puncte obţinute împotriva formaţiei antrenate de Marius Şumudică.

Şumudică, nemulţumit de prestaţia jucătorilor în partida cu Kasimpaşa a anunţat plecări în această iarnă.

„Din păcate, am primit goluri foarte uşor în prima repriză. Nu am mai trăit aşa ceva până acum. Am primit trei goluri în 45 de minute. Am făcut o schimbare de sistem în repriza secundă, atunci când am introdus trei jucători. Am început să jucam mai bine în atac.

Am marcat două goluri în 8 minute. Nu am putut profita de 6 ocazii clare. Am ratat şi un penalty. Daca am fi putut termina prima repriză cu un gol, în partea a doua ar fi fost altceva pentru noi. Nu este uşor să revii de la 3-0. Îmi felicit jucătorii pentru lupta din repriza secundă.

Ăsta ar trebui să fie spiritul echipei. Vom începe de azi, când ne întoarcem la Gaziantep, să vedem cine merită tricoul. Vreau ca fotbaliştii să arate caracter. Vreau să lupte pe teren. Nu contează numele jucătorului. Cine vrea să joace, va juca, iar cei care nu vor să joace pot pleca în ianuarie, a spus Şumudică.

În următoarea etapă, Gaziantep primeşte vizita celor de la Trabzonspor, campioană a Turciei, în sezonul 2021/2022.

 

Afla mai multe despre: gaziantepmarius sumudicaalex maxim 

viewscnt
Articole similare