Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângere grea pentru Dinamo în Liga Campionilor la handbal masculin. Adversarii le-au marcat 40 de goluri!

Înfrângere grea pentru Dinamo în Liga Campionilor la handbal masculin. Adversarii le-au marcat 40 de goluri!

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre a României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia norvegiană Elverum Handball, cu scorul de 40-32 (19-15), în cea de-a patra partidă din grupa C a Ligii Campionilor.

Marcatorii echipei Dinamo au fost Mocanu 10 goluri, Şandru 5, Boskovici 4, Gayduchenko 4, Mironescu 3, Komogorov 3, Mousavi 2, A. Esteki 1, iar pentru Elverum s-au remarcat Lindboe 8 şi Mehl 6 reuşite.

Din lotul dinamovist au doi jucători de bază, Sajad Esteki, cu o fractură la un deget al mâinii drepte, şi Hugo Descat, stare febrilă din cauza unei răceli.

Anterior, Dinamo a obţinut următoarele rezultate: 28-39 (11-19), cu Skjern, 26-27 (10-9) cu RK Gorenje Velenje şi 29-28 (14-12) cu Kadetten Schafhausen.

În celelalte meciuri din etapa a IV-a a grupei C, Kadetten - Gorenje 31-28 şi Skjern – Ademar Leon 33-25.

După patru runde, Skjern şi Gorenje au câte 6 puncte, Kadetten şi Elverum câte 4, iar Ademar şi Dinamo rămân cu 2 puncte.

În următoarea partidă, Dinamo va juca pe teren propriu, în 15 octombrie, cu Ademar Leon.

Meciurile din grupa C se vor încheie în 3 decembrie.

În grupele A şi B ale Ligii Campionilor evoluează câte opt echipe cu ranking superior în ierarhia continentală, în timp ce din grupele C şi D, inferioare valoric, doar prima clasată va ajunge în optimile de finală.

În sezonul trecut, Dinamo a jucat de asemenea în grupele Ligii Campionilor, dar nu a obţinut calificarea în optimile de finală.

Afla mai multe despre: dnamoelverumliga campionilorhandbal masculin 

viewscnt
Articole similare