Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Infrângerea nu schimbă nimic. Veste proastă pentru fanii Realului: "Nu mai aducem jucători!"

Infrângerea nu schimbă nimic. Veste proastă pentru fanii Realului: "Nu mai aducem jucători!"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a pierdut Supercupa Europei în faţa lui Atletico Madrid, scor 2-2 (2-4) după prelungiri. La finalul meciului, antrenorul Julen Lopetegui a explicat înfrângerea şi a confirmat că aceasta nu schimbă politica de transferuri a campioanei Europei.

Explicaţii pentru înfrângere: "Într-o finală, erorile fac diferenţa. Atletico Madrid ne-a pedepsit astăzi şi merită aprecieri şi felicitări pentru victoria obţinută. Când noi eram aproape de golul trei, ei au marcat pentru 2-2 şi mai apoi pentru 3-2. Dominam partida, combinând, jucând un fotbal de posesie, care a lăsat o impresie frumoasă. De la 3-2 lucrurile s-au schimbat, au apărut nemulţumiri şi am riscat mai mult, fără succes"

Erorile defensive: "La final, acestea sunt doar detalii, uneori în favoarea noastră, alteori în defavoarea noastră. Nu putem spune că a greşit cineva anume, toată echipa a pierdut acest meci!"

Va face Real Madrid transferuri: "Politica echipei noastre nu se schimbă. Nu vom face transferuri în funcţie de această finală şi de rezultatul ei. În curând începe La Liga, iar acolo avem un titlu important în faţă, aşa că este vital să începem bine! Avem lucruri de îmbunătăţit şi aici nu includ doar erorile individuale ci şi erorile de grup ale întregii echipe"

Deţinătoarea Ligii Europa, Atletico Madrid, a câştigat, miercuri, la Tallinn, Supercupa Europei, după ce a învins, cu scorul de 4-2 (1-1, 2-2), după prelungiri, formaţia Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor. Real Madrid câştigase ultimele două ediţii ale Supercupei Europei.

Atletico Madrid a mai câştigat trofeul în 2010 şi 2012, de fiecare dată în calitate de deţinătoare a Ligii Europa.

De altfel, Atletico era ultima câştigătoare a Ligii Europa care se impusese în Supercupă, în 2012. Partida a fost transmisă în direct de Telekom Sport 1 şi live text şi video pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: julen lopeteguireal madridatletico madridsupercupa europeideclaratii 

viewscnt
Articole similare