Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfruntarea golgeterilor în Champions League. Kane are cinci goluri, iar Cristiano doar patru

Înfruntarea golgeterilor în Champions League. Kane are cinci goluri, iar Cristiano doar patru
Comentarii

Fanii superstiţioşi ai Realului se pot bucura: Ronaldo şi Benzema şi-au revenit la timp. Cu ei în echipă, galacticii n-au pierdut niciodată împotriva englezilor.

Harry Kane vine pe Bernabeu. Deocamdată doar ca adversar al Realului, dar presa spaniolă scrie că galacticii îl vor coechipier din iarnă. Kane a avut o lună septembrie fabuloasă. A marcat 14 goluri în toate competiţiile, atât pentru echipa sa de club, cât şi pentru naţională.

Atacantul englez este golgheterul la zi al Ligii Campionilor, cu cinci reuşite în primele două meciuri. Al doilea este adversarul său din această seară, Ronaldo. Portughezul a înscris de patru ori. În campionat a avut ceva probleme, pentru că nu a marcat trei meciuri, dar a pus capăt blestemului în weekend, cu golul victoriei în poarta celor de la Getafe.

În acelaşi meci a marcat şi Benzema, tot primul gol în acest sezon de La Liga. Iar madrilenii sunt liniştiţi. Cu Ronaldo şi Benzema la club, Realul nu a pierdut niciodată în partidele cu englezii. Şi au fost 11 jucate din 2011 încoace. Seria a fost deschisă tot cu un meci cu Tottenham, câştigat pe Bernabeu cu 4-0.

Afla mai multe despre: harry kanecristiano ronaldochampions leagueliga campionilorgolurigolgeteri 

viewscnt
Articole similare