Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor pentru Edi Iordănescu. "Antrenorul anului" în România, variantă pentru echipa naţională: "Are rezultate" | EXCLUSIV

Înlocuitor pentru Edi Iordănescu. "Antrenorul anului" în România, variantă pentru echipa naţională: "Are rezultate" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Orange Sport, la Sport Report, s-a discutat varianta ca Dorinel Munteanu să ajungă să fie selecţionerul naţionalei României în locul lui Edi Iordănescu, dacă actualul selecţioner nu semnează prelungirea contractului la cârma tricolorilor şi pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Moderatorul Dan Udrea i-a întrebat pe invaţii Andrei Vochin şi Iulian Miu despre posibilitatea ca Dorinel Munteanu să ajungă să fie selecţioner, în locul lui Edi Iordănescu, în cazul în care FRF nu ajunge la o înţelegere privind prelungirea contractului actualului antrenor al naţionalei României.

Dorinel Munteanu, în locul lui Edi Iordănescu la echipa naţională a României?

Fără să spuna da sau nu, Andrei Vochin l-a numit pe Dorinel Munteanu antrenorul anului în România, având în vedere performanţele şi faptul că lotul pe care îl are la dispoziţie nu este unul foare ofertant. În schimb, Iulian Miu crede că "Munti" ar fi o variantă de înlocuitor pentru Iordănescu junior.

"Tot ce pot să spun, mie mi se pare că Dorinel Munteanu este antrenorul anului în România. De ce spun acest lucru şi nu dau acest premiu lui Charalambous, să spunem? Pentru că FCSB are un lot cotat la o valoare aproape dublă faţă de principalele urmăritoare.

Oţelul are un lot aşezat undeva pe locurile 13-14, cu acest lot Dorinel Munteanu este pe locul 9, a ajuns în finala Cupei. Practic, cu un material slab a reuşit să construiască o performanţă sportivă peste loturi mult mai bine cotate", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport, completat de Iulian Miu.

"E o variantă, are rezultate, el demonstrează în continuare. E păcat că nu vin mai mulţi oameni la Galaţi să bage bani mai mulţi", a declarat şi fostul fundaş central.

Cu Dorinel Munteanu la cârmă, Oţelul Galaţi a reuşit performanţe importante în actuala stagiune, calificarea în finala Cupei României şi clasarea, pentru moment, pe locul 3, cu 27 de puncte, în play-out-ul Superligii, fără emoţii în privinţa retrogradării. Toate astea din postură de echipă nou promovată!

Afla mai multe despre: dorinel munteanuechipa nationalaromaniaedi iordanescuinlocuitor 

viewscnt
Articole similare