Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Insider în vestiarul echipei naţionale! Dezvăluiri în premieră despre Ianis Hagi: "Uşor, uşor asta se va întâmpla!"

Insider în vestiarul echipei naţionale! Dezvăluiri în premieră despre Ianis Hagi: "Uşor, uşor asta se va întâmpla!"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale Under 21, a dezvăluit că Ianis Hagi a mai încercat şi la antrenament execuţii direct din corner şi crede că acesta calcă pe urmele tatălui său.

“Ianis a mai încercat şi la antrenament, chiar au văzut câteva probleme ale portarului şi pe lângă cornerele pe care am încercat să le executăm, unele dintre ele direct, unele dintre ele scurt şi şuturile de la distanţă erau o problemă pentru portarul advers. Mă bucur pentru el şi a fost un gol de generic. Asta înseamnă că uşor, uşor va călca pe urmele tatălui său”, a declarat Rădoi.
 
Ianis Hagi a declarat că s-a folosit de vânt pentru a marca direct din corner, în meciul cu Bosnia-Herţegovina, din preliminariile CE de tineret.
 
"A fost o inspiraţie de-a mea, m-am gândit pe moment, instinctul. M-am gândit din prima repriză, portarul stătea puţin ieşit, m-am gândit în prima repriză, dar nu aveam vântul. Am aşteptat momentul în a doua repriză şi mă bucur că a ieşit.
 
O să vobesc cu tata să văd dacă e impresionat. Deocamdată, el are mai multe goluri frumoase marcate ca mine. Mai am de marcat multe goluri spectaculoase ca să-l ajung. E bine că suntem pe linia cea bună, câştigăm, avem moralul bun şi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie pentru că avem nevoie de calificarea astea, simţim că putem să ne calificăm, deocamdată suntem pe primul loc şi sperăm să rămânem acolo", a spus Ianis.

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagimirel radoiromaniaechipa nationalaunder 21 

viewscnt
Articole similare