Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire de gradul zero la JO de Iarnă. Sora dictatorului Kim Jong-un va avea o discuţie cu preşedintele Coreei de Sud. FOTO: Cum arată tânăra

Întâlnire de gradul zero la JO de Iarnă. Sora dictatorului Kim Jong-un va avea o discuţie cu preşedintele Coreei de Sud. FOTO: Cum arată tânăragalerie foto
Comentarii

Kim Yo-jong, sora dictatorului Kim Jong-un, face parte dintr-o delegaţie care se va întâlni cu Moon Jae-in - preşedintele Coreei de Sud. Aceştia profită de Jocurile Olimpice de la Pyeongchang pentru a normaliza relaţiile între Coreea de Nord şi Coreea de Sud.

Jocurile Olimpice de Iarnă din acest an au o încărcătură politică foarte intensă. Competiţia este organizată de Coreea de Sud şi cu această ocazie s-a creeat o punte de dialog cu administraţia de la Phenian. Coreea de Nord a fost de acord să trimită la Jocurile Olimpice 22 de sportivi, dintre care 12 fete vor face parte din echipa comună de hochei pe gheaţă, alături de Coreea de Sud.

Delegaţia nord-coreeană trimisă în Coreea de Sud numără însă nu mai puţin de 280 de persoane. Printre acestea se află şi Kim Yo-jong, sora dictatorului Kim Jong-un. Este un apariţie foarte rară a lui Kim Yo-jong. Se crede că tânăra are în jur de 30 de ani şi există informaţii că este tot mai influentă la Phenian. Sora lui Kim Jong-un se afişează foarte rar în public, motiv pentru care există puţine imagini cu ea.



Kim Yo-jong se va întâlni cu preşedintele Coreei de Sud - Moon Jae-in - căruia îi va transmite mesajul fratelui său. La întâlnire va participa şi Kim Yong-nam - care deţine funcţia onorifică de şef al statului nord-coreean.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kim yo-jongkim jong-uncoreea de sudcoreea de nord 

viewscnt
Articole similare