Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întăriri pentru FCSB! Mihai Stoica a dat vestea excelentă, în direct: revine sub comanda lui Pintilii&Charalambous | EXCLUSIV

Întăriri pentru FCSB! Mihai Stoica a dat vestea excelentă, în direct: revine sub comanda lui Pintilii&Charalambous | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dat o veste excelentă pentru FCSB, echipă care a pornit ca din tun în acest sezon în lupta la titlu. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a anunţat că se pregăteşte o revenire importantă sub comanda lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous.

Vestea excelentă pentru FCSB este legată de revenirea lui Vlad Chiricheş, care, într-o săptămână, ar trebui să înceapă antrenamentele alături de colegii săi. Mihai Stoica a anunţat şi meciul la care Vlad Chiricheş ar putea reveni în echipă, în Superliga.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre revenirea lui Vlad Chiricheş după accidentare

Accidentat în etapa a 7-a, în meciul cu UTA (1-2, la Arad), Vlad Chiricheş se pregăteşte să revină după ce a suferit o ruptură musculară. Mihai Stoica a anunţat că Vlad Chiricheş face deja de ceva vreme antrenamente separat, îar într-o săptămână ar urma să intre alături de colegi la antrenamentele normale.

Revenirea lui Chiricheş în echpă este preconizată cel mai devreme pentru meciul cu Rapid.

"Chiricheş face de aproape o săptămână antrenament pe teren, în mod normal ar trebui să mai facă separat încă o săptămână. După aceea să intre cu echipa. Cu Rapid e acolo. (n.r. - ar putea reveni la meciul cu Rapid)", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

În vârstă de 33 de ani, Vlad Chiricheş a revenit la FCSB în vară, după ce s-a despărţit de Cremonese. Fundaşul central a jucat 518 minute în şapte meciuri din toate competiţiile sezonului, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vlad chirichesrevenire vlad chirichesfcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare