Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU cu Cristi Manea: ”Tot ce mi s-a întâmplat a fost frumos!”. Ce spune despre viitorul său la CFR Cluj

INTERVIU cu Cristi Manea: ”Tot ce mi s-a întâmplat a fost frumos!”. Ce spune despre viitorul său la CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Cristi Manea are unul dintre cele mai bune sezoane din carieră. Fundaşul de 20 de ani este titular incontestabil la CFR Cluj, echipă alături de care este lider în Liga 1 şi are mari şanse să câştige titlul. Manea speră ca şi 2018 să fie la fel de bun.

Cristi Manea a ales în vară să revină în Liga 1, competiţie pe care a părăsit-o în 2015, când avea doar 17 ani. Atunci, Viitorul l-a vândut la Apollon Limassol. A fost împrumutat apoi în Belgia, la Mouscron, însă n-a prins foarte multe meciuri. În vara lui 2017, CFR Cluj a decis să-l împrumute de la Apollon, cu opţiune pentru un transfer definitiv. A fost o alegere bună pe care a făcut-o. Cristi Manea are 22 de apariţii pentru CFR Cluj, echipă alături de care poate luat titlul.

Nu te-a tentat niciodată să patinezi? Sporturile de iarnă nu te-au...
Sincer să vă zic, sportul pe care îl practic nu mă lasă să fac chestia asta, pentru că risc să mă accidentez. Mi-ar plăce foarte mult să patinez, să merg la schi, dar din păcate nu pot şi asta este. Sunt bucuros de ceea ce fac şi nu mă plâng.

Cum te simţi la CFR Cluj?
Ma simt foarte bine, este un oraş frumos, liniştit, m-am acomodat foarte bine, colegii m-au primit şi ei foarte bine. Sunt obişnuit să schimb echipele, aşa că îmi este uşor.

Ce faci de Sărbători?
Noi am hotărât să petrecem alături de familia noastră, pentru că suntem mai tot timpul plecaţi, ducem lipsă.

Ai regrete din 2017?
Nu regret absolut nimic. Tot ce mi s-a întâmplat a fost absolut frumos. Chiar dacă am jucat mai puţin în Belgia, eu cred că nu am venit aici să îmi relansez cariera. Eu am jucat până la 20 de ani 20 de meciuri în Belgia şi alte 50 şi ceva în Liga I, nu cred că îmi relansez eu cariera.

Prelungeşti contractul cu CFR?
Obiectivul meu este să joc cât mai mult şi cât mai bine aici, să luăm campionatul şi vom vedea din vară ce va fi.

Ce îţi doreşti de la 2018?
Să fie la fel de bun ca 2017 şi să joc cât mai bine la echipa asta şi să iau campionatul cu CFR.

Cand vei juca din nou lângă ”tricolorii” mari?
Eu sper cât mai curând, mă pregătesc foarte bine în fiecare zi, dau tot ce pot şi eu zic că va veni şi acea convocare şi voi arăta tuturor de ce sunt în stare. Vreau din nou să îmbrac tricoul echipei naţionalei mari şi să duc din nou echipa naţională la European şi la Mondial.

Afla mai multe despre: cristi manealiga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare