Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Intră Dinamo într-o nouă eră? Suporterii cumpără clubul de la Negoiţă: "Vom avea 20 de milioane de euro pe an, cel mai mare buget din România!"

Intră Dinamo într-o nouă eră? Suporterii cumpără clubul de la Negoiţă: "Vom avea 20 de milioane de euro pe an, cel mai mare buget din România!"

Dinamo București

Comentarii

Actorul Răzvan Oprea un susţinător al roş-albilor a decis împreună cu mai mulţi prieteni dinamovişti să creeze o asociaţie non-profit care să preia Dinamo de la Ionuţ Negoiţă şi apoi să construiască un nou club care să se auto-finanţeze doar din cotizaţii.

"Salut. Eu sunt Răzvan Oprea şi pe lângă faptul că sunt câine pe viaţă, sunt şi actor. Dacă iubeşti Dinamo şi îţi doreşti să fim aşa cum tradiţia noastră o cere, dacă vrei să creştem copii şi ei să devină adevăratele personalităţi ale lui Dinamo şi ale fotbalului românesc, dacă vrei ca numele Dinamo să însemne ceva în Europa, dacă eşti cu adevărat "câine", atunci citeşte ce scrie mai jos. Vom crea o asociaţie non-profit care să preia Dinamo de la Negoiţă şi apoi să construiască un Dinamo de care noi, "câinii", să fim mereu mândri şi să facem istorie.

E simplu. Se spune că noi, "câinii" adevăraţi, cu adevărat pasionaţi de Dinamo, suntem cam 1.000.000. Dacă e adevărat, şi eu sunt sigur de asta, cu 15 lei pe lună din partea a măcar 500.000 de oameni ar însemna un buget lunar de peste 1.612.000 de euro. Adică 19.354.000 de euro pe an. De departe cel mai mare buget din România şi la care vom adăuga banii din drepturile de televizare şi ce am mai putea atrage din sponsorizări. Toţi aceşti bani vor fi cheltuiţi pentru fotbal şi dezvoltarea fotbalului dinamovist", e o parte din mesajul distribuit de Oprea pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: dinamosuporteriultrasiplannegoitaclubvanzarecumparare 

viewscnt
Articole similare