Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea la care Simona Halep nu a ştiut să răspundă după turneul de la Singapore: "E o întrebare dificilă! Voi avea o discuţie"

Întrebarea la care Simona Halep nu a ştiut să răspundă după turneul de la Singapore: "E o întrebare dificilă! Voi avea o discuţie"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a declarat, luni, la sosirea de la Singapore, că echipa care o pregăteşte nu se va schimba şi că speră ca Andrei Pavel să rămână în continuare alături de ea.

Întrebată dacă era mai bine cu Andrei Pavel alături la Turneul Campioanelor, Halep a răspuns: "E o întrebare dificilă, Andrei cred că va face parte din echipa mea, cred. O să am o discuţie cu el. Echipa mea rămâne la fel, Darren mă ajută foarte mult când este alături de mine. Dar acum va urma o perioadă de vacanţă şi de odihnă pentru că am avut un an greu."

Halep afirmă că nu va uita niciodată festivitatea în care a primit trofeul pentru numărul 1 mondial şi “inelului de logodnă”: "A fost un moment frumos, deosebit, pe care nu o să-l uit niciodată, cu siguranţă. Au fost clipe frumoase, sper să mai am şi în viitor astfel de momente."

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, însă îşi va păstra locul I WTA până la finalul anului. Ea nu a fost însoţită de Andrei Pavel la Singapore, deoarece fostul tenismen a participat cu echipa de Cupa Davis la întâlnirea cu Israelul, de la Ramat Hasharon, în calitate de căpitan-nejucător.

 

Afla mai multe despre: simona halepandrei paveldecizieanunttenis 

viewscnt
Articole similare