Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Învăţăturile lui Gigi pentru jucătorii de la FCSB: "Dacă nu te lepezi de Whatsapp, cu Becali nu eşti prieten! Îţi mănâncă creierul!"

Învăţăturile lui Gigi pentru jucătorii de la FCSB: "Dacă nu te lepezi de Whatsapp, cu Becali nu eşti prieten! Îţi mănâncă creierul!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a declarat război deschis tehnologiei şi consideră că telefoanele inteligente şi aplicaţiile de tip "Whatsapp" reprezintă principala cauză pentru care tinerii fotbalşiti nu-şi mai ating potenţialul.

Intrat în direct, Becali a avut un mesaj pentru fotbaliştii de la FCSB, cărora le-a transmis să renunţe la internet pentru a putea ajunge la un nivel ridicat în fotbal.

"Dacă nu te lepezi de Whatsapp, cu Becali nu eşti prieten!

Nu mai vreau acest telefon digital. Vreau cu butoane. De cinci zile, de când am închis whatsapp-ul, mamă ce bine dorm. Mă înnebunea! Acum vreau telefon cu butoane, se găseşte. Vreau viaţă liniştită!

Cum să faci fotbal total când whatsappurile vă mănâncă creieru? Trebuie sa dormi 9 ore pe noapte şi în loc de pernă trebuie să dormi pe minge. Şi cu femeile mai cumpătat dacă vreţi fotbal total. Cum să-mi dai mie mesaj pe Whatsapp?

Dacă te uiţi pe internet, nu mai joci fotbal total! Băi copii, lăsaţi telefonul şi internetul dacă vreţi fotbal total. Îţi mănâncă creierul! Nu mai poţi fotbal total, nu mai faci 50 de milioane şi te duci în Arabia sau în Turcia sau în China!

Man nu se uită pe internet, el doarme când are pauză [...]

Stai pe internet, vezi femei nu mai poţi să stai pe internet. Stai pe facebookuri să vezi ce face ăla, unde s-a dus ăla, ce a făcut ăla. D-asta le mănâncă telefoanele creierul. Alibec e fotbalist mare, dar calculatorul....
", a declarat Becali la ProX.
 

Afla mai multe despre: gigi becali fcsbwhatsapp 

viewscnt
Articole similare