Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Invocând spiritul lui Roşu!" Spaniolii şi-au amintit de meciul fantastic făcut de fostul stelsit cu Real Madrid. Numancia, din nou în faţa "galacticilor"

"Invocând spiritul lui Roşu!" Spaniolii şi-au amintit de meciul fantastic făcut de fostul stelsit cu Real Madrid. Numancia, din nou în faţa "galacticilor"

Special

Comentarii

Numancia o va întâlni pe Real Madrid în optimile Cupei Regelui, iar presa din Spania şi-a amintit de performanţa fabuloasă a românului Laurenţiu Roşu din singura victorie obţinută de formaţia din Segunda Division în faţa deţinătoarei Ligii Campionilor.

În noiembrie 2000, Real Madrid mergea pe terenul Numanciei tot în calitate de deţinătoare a Ligii Campionilor, dar pleca învinsă, scor 1-3, după un meci uriaş făcut de Roşu, care reuşea un hat-trick. "A fost meciul vieţii mele", rememora mijlocaşul la ani distanţă.

Acum, spaniolii l-au sunat pe Roşu, iar fostul mijlocaş a rememorat meciul din noiembrie 2000.

"Nu trebuie niciodată să-şi pierzi speranţa. E un meci de fotbal şi trebuie să-l joci. E clar că Realul are multe staruri şi au o super echipă, dar nu e imposibil. Numancia trebuie să dea totul până în ultima secundă.



Toată lumea îşi aminteşte cele trei goluri pe care le-am marcat cu Real, care erau campioni europeni. Pe lângă faptul că am marcat trei goluri, este şi singura victorie a noastră cu Realul. Este spectaculos, dar cred că poate fi repetată performanţa în viitor. Ştiam şi atunci că ne va fi greu să-i batem, dar am jucat foarte bine
", îşi aminteşte Roşu.

În vârstă acum de 42 de ani, Laurenţiu Roşu a jucat timp de 4 ani la Numancia, între 2000 şi 2004, perioadă în care a marcat 27 de goluri în 125 de meciuri. În prezent antrenor la CS Mioveni, Roşu are 38 de selecţii în naţionala României, marcând 5 goluri.

Afla mai multe despre: laurentiu rosunumanciareal madrid 

viewscnt
Articole similare