Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone anunţă o nouă forţă în fotbalul românesc: „Noii acţionari sigur vor îmbunătăţi lotul şi performanţele!”

Ioan Andone anunţă o nouă forţă în fotbalul românesc: „Noii acţionari sigur vor îmbunătăţi lotul şi performanţele!”

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone consideră că Dinamo va reuşi să ajungă o adevăraţă forţă în fotbalul românesc odată cu venirea noilor acţionari.

Ioan Andone, sigur în privinţa unui club din fotbalul românesc: „Va îmbunătăţi lotul!”

Momentan, clubul dinamovist are un obiectiv clar: salvarea de la retrogradare. Cu doar câteva etape înainte de finalul sezonului, elevii lui Zeljko Kopic nu mai sunt pe loc direct retrogradabil, dar emoţiile retrogradării nu sunt risipite complet încă.

Ioan Andone a urmărit meciul cu Poli Iaşi şi consideră că Dinamo are şanse foarte mari să rămână în Superligă. Mai mult decât atât, fostul internaţional este sigur că formaţia din Ştefan cel Mare va avea un cuvânt important de spus în fotbalul românesc odată cu construirea noului stadion şi cu venirea noilor acţionari.

„Sincer nu m-am aşteptat ca Dinamo să mai câştige cu Iaşi. Au jucat o bună perioada din timp 11 vs 10 şi nu au reuşit să înscrie. Şi-au creat ocazii, dar ratau. M-am bucurat până şa urmă că au dat gol şi au şanse mari să se salveze de la retrodare.

Pentru moment doar asta ne putem dori, salvarea de la retrogradare. Pe viitor, cu apariţia noului stadion, cu noii acţionari, sunt sigur că se vor îmbunătăţi lotul şi performanţele”, a declarat Ioan Andone.

Ce a declarat Andrei Nicolescu, după ce Dinamo a scăpat de suspendarea dictată de FRF | EXCLUSIV

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, suspendarea parţială a sancţiunilor dictate anterior pentru FC Dinamo şi UTA Arad, constând în special în patru meciuri fără spectatori.

”Este o decizie pe care o salutăm. Trebuie să o tratăm cu responsabilitate. Şi noi şi suporterii am văzut cât de greu ne este unii fără alţii. Încercăm să fim responsabili, să organizăm cât mai bine meciurile pe viitor şi să ne bucurăm de prezenţa pe stadion.

Evident, suporterii pot fi decisivi în anumite momente şi pot fi al 12-lea jucător pentru noi”, a spus Andrei Nicolescu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare