Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Filip, după eşecul cu U Craiova 1948: ”O avem groasă! Ce să facem? Ne predăm?”

Ioan Filip, după eşecul cu U Craiova 1948: ”O avem groasă! Ce să facem? Ne predăm?”

Fotbal

Comentarii

U Cluj a pierdut, la Mediaş, scor 1-3 (0-3), sâmbătă, împotriva celor de la U Craiova 1948, în etapa a 3-a din play-out-ul Superligii.

  • Cele trei goluri ale oltenilor au fost marcate de Aurelian Chiţu (min, 5, 7, 27), în timp ce golul studenţilor a fost, de fapt un autogol, în minutul 90+2, semnat de Andre Duarte.

Ioan Filip, la finalul partidei cu U Craiova 1948: ”Nu putem să ne predăm. O avem groasă!”

Experimentatul mijlocaş al clujenilor, Ioan Filip, a declarat că jocul echipei sale a fost unul de nerecunoscut, însă nu au timp să-şi plângă de milă, deoarece situaţia din clasament s-ar putea complica curând, iar retrogradarea le-ar putea da mari bătăi de cap.

Nu ştiu ce mai e de zis. Am avut o primă repriză, de parcă nu eram pe teren. Parcă eram parteneri de antrenament. Cred că nici la 10 contra 0 nu le ieşeau traseele aşa.

E ruşinos. Am vorbit înainte de meci să fim agresivi, să stăm aproape de ei. Ştiam cât de buni sunt Bauza, Bahassa, să nu-i lăsăm să joace, dar exact acest lucru am făcut.

Nu mai am ce să zic, e frustrant. A doua repriză am luat şi roşu. În fine.

Nu e doar vina fundaşilor. Suntem o echipă. Nu le dăm mingea aşa. Dacă nu facem pressing sus, dacă nu alergăm toţi, nu suntem precum o echipă, nu avem nicio şansă.

Acasă, avem nişte suporteri minunaţi şi ne împing de la spate, ne dau putere. Şi astăzi au venit în număr mare. Ei fac un efort să vină la meci, iar noi trebuie să facem un efort şi mai mare. Asta e, trebuie să jucăm la Mediaş în continuare. Trebuie să ne schimbăm atitudinea.

Ce să facem? Ne predăm? Nu putem să ne predăm, că se apropie celelalte echipe şi o avem groasă (n.r. - situaţia)”, a declarat Ioan Filip, după meciul cu U Craiova 1948.

VIDEO: Ioan Filip, la finalul partidei U Cluj - U Craiova 1948 1-3

 

Afla mai multe despre: ioan filipu cluj - u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare