Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae s-a uitat la meciurile României şi nu a înţeles decizia luată: "E o greşeală fantastică să nu le dai lor o şansă". Cei doi fotbalişti care ar fi putut salva naţionala

Ioan Niculae s-a uitat la meciurile României şi nu a înţeles decizia luată: "E o greşeală fantastică să nu le dai lor o şansă". Cei doi fotbalişti care ar fi putut salva naţionala

Superliga

Comentarii

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a comentat prezenţele lui Denis Alibec şi Constantin Budescu la naţionala României. Omul cu banii de la echipa din Giurgiu a susţinut că decizia lui Cosmin Contra de a nu se baza pe cei doi i se pare o greşeală.

Constantin Budescu şi Denis Alibec au fost prezenţi la naţionala României pentru dubla cu Suedia şi Spania, de pe finalul preliminariile EURO 2020, dar doar atacantul a jucat 17 minute în partida cu nordicii. Neîncrederea pe care Cosmin Contra a arătat-o faţă de cei doi l-a făcut pe Niculae să ofere o reacţie.

"E nu fac naţionala României. Consider că a fost o greşeală fantastică în meciurile de calificare să nu iei astfel de jucători, să nu le dai o şansă, mai ales că aveai nevoie să dai goluri. Uitaţi-vă şi voi ce fac într-o echipă, dar nu sunt eu în măsură să critic selecţia la naţională. Fac ce vor, dar, din păcate avem rezultatele pe care le merităm", a declarat patronul Astrei. 

De altfel, Budescu s-a plâns şi el de modul în care lucrurile au decurs la naţională, în dubla cu Suedia şi Spania: ”Îmi menţin părerea, pentru că asta a fost, cum am spus şi nu mă refer la faptul că nu am jucat, ceea ce s-a întâmplat acolo. Practic singura discuţie pe care am avut-o la echipa naţională a fost salutul de la reîntâlnire şi atât. Nu a vorbit nimeni absolut nimic cu mine” a spus Budescu după Astra - U Craiova 1-0. 

Afla mai multe despre: ioan niculaedenis alibecconstantin budescuastra u craiova 

viewscnt
Articole similare