Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj - Botoşani 3-0: ”Am avut mari emoţii, ştiam că va fi greu”

Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj - Botoşani 3-0: ”Am avut mari emoţii, ştiam că va fi greu”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Cluj a învins-o pe FC Botoşani, scor 3-0, vineri, într-o partidă din prima etapă a play-out-ului din Superligă.

Golurile ardelenilor au fost marcate de către Dan Nistor - penalty (min. 15) şi Ante Roguljic (min. 76 şi 90+7).

Ioan Ovidiu Sabău, după victoria cu FC Botoşani: ”Am fost stresat”

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a rămas pe locul 7 - primul din play-out, cu 24 de puncte, în timp ce FC Botoşani rămâne ultima, cu 11 puncte.

Antrenorul celor de la Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a recunoscut că a fost foarte stresat înaintea acestui duel, însă, a reuşit cumva să pregătească bine echipa, astfel încât să obţină cele trei puncte.

Am fost stresat, preocupat de joc. E un adversar care nu mai avea nimic de pierdut. Am avut ocazii să marcăm mai mult, dar până la urmă e o victorie muncită. Sper să îşi recapete încrederea şi liniştea de care au nevoie. Contau cele trei puncte.

(n.r. despre alegerea portarului) Am ales această soluţie pentru că ştiam că o să abuzeze de centrări şi am avut nevoie de un portar cu talie.

Am avut mari emoţii, ştiam că va fi greu. Îi felicit pe jucători, pentru că am vorbit cu ei şi au spus că această victorie o să ne elibereze de presiune. Am spus, e foarte greu să faci spectacol în play-out.

Toate echipele vor fi organizate şi aveam nevoie de această victorie. Azi ne-am descurcat foarte bine cu o echipă mai slab cotată decât noi, deci înseamnă că ne-am revenit”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după meciul cu Botoşani.

Afla mai multe despre: cluj-botosaniioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare