Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Dănciulescu oferă noi detalii despre cazul de coronavirus de la Dinamo: ”Aşteptăm şi testul doi”

Ionel Dănciulescu oferă noi detalii despre cazul de coronavirus de la Dinamo: ”Aşteptăm şi testul doi”

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu, director sportiv la Dinamo, speră că al doilea test de coronavirus pe care l-a făcut magazinerul va fi negativ. Dinamo este prima echipă din România care s-a confruntat cu un caz de infectare cu coronavirus.

Cu două zile înainte de primul meci de după pandemie, cei de la Dinamo au raportat un caz de infectare cu virusul COVID-19. Este vorba despre magazinerul clubului. Dănciulescu spune că acesta a fost izolat imediat de restul echipei. Într-un interviu pentru Look Sport, directorul sportiv al lui Dinamo susţine că magazinerul ar fi asimptomatic şi speră că a fost o eroare şi că va ieşit negativ la al doilea test.

Reporter: Omul a fost izolat de resutul jucătorilor?
Dănciulescu: Cum s-a aflat, da. Aşteptăm şi contraxpertiza, că nu se ştie.

Cu jucătorii au reuşit să vorbeşti? E o stare de nelinişte?
Aşteptăm. Deocamdată n-am ce să zic concret. După-amiază e antrenament, vom lua nişte decizii şi vedem ce şi cum. Aşteptăm şi testul doi, contraexpertiza.

Când se va face aceastpă contraexpertiză?
Se face acum, e în lucru.

E cu simptome? Ştii ceva?
Eu zic ca e asimptomatic, din ce ştiu eu. Dimineaţă, la 09:00, am aflat cu toţii când au venit rezultatele. Toţi au fost negativi, el pozitiv. Au mai fost cazuri în turcia şi-n alte părţi când primul test a fost pozitiv, după care negativ. Gândeşte-te cum ne simţim şi noi! Să vedem cum ieşim din situaţia asta. Să sperăm că poate apare contraexpertia şi spune că e negativ.

Caz de cornavirus la Dinamo. Echipa nu mai are voie să joace până când ancheta nu este finalizată

LPF a confirmat oficial cazul de coronavirus de la Dinamo şi oficialii Ligii au luat decizia să suspende meciurile ”roş-albilor” până când ancheta epidemiologică nu va fi gata. Dinamo ar fi trebuit să joace cu Chindia, în acest week-end, sâmbătă, de la 20:00. În funcţie de rezultatele anchetei vor fi anunţate datele la care partidele lui Dinamo ar urma să fie reprogramate.

Afla mai multe despre: ionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare