Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Dănciulescu s-a săturat! Pleacă de la Dinamo şi face dezvăluiri din interior: "Sunt vorbe spuse pe la spate"

Ionel Dănciulescu s-a săturat! Pleacă de la Dinamo şi face dezvăluiri din interior: "Sunt vorbe spuse pe la spate"

Superliga

Comentarii

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a recunoscut că odată cu finalul sezonului nu va mai face parte din club. Oficialul şi-a argumentat decizia şi pare mai hotărât ca oricând.

Ionel Dănciulescu pleacă de la Dinamo

Paharul s-a umplut la Dinamo. Antrenorul Dusan Uhrin şi-a reziliat contractul cu clubul, iar acum Ionel Dănciulescu e şi el pregătit să părăsească funcţia de director sportiv. 

Fostul atacant din "Ştefan cel Mare" susţine că luptele interne şi învinuirea sa pentru rezultatele slabe au dus la aceeastă decizie: "Foarte multe lucruri s-au întâmplat în ultimul timp. E singura decizie pe care o pot lua la momentul actual. Nimeni nu-şi asumă nimic. Doar eu şi cu două, trei persoane suntem de vină, mereu. Mă deranjează vorbele spuse pe la spate. Cred că în aştia şapte ani... Dănciulescu nu a făcut nimic bun? Eu am stat şi am analizat mult timp şi nu are rost. Dănciulescu nu va minţi în fotbal, aşa cum mint alţii. Dacă stau să mă gândesc, poate regret că m-am întors. Eu am venit cu inima deschisă, alături de Mircea Rednic şi Alexandru David. Poate că în iarnă trebuia să plec, atunci cu cantonamentul. A fost o chestie penibila. Nu a fost o chestiune de bani. Aşa s-a hotărât în acel cantonament.Eu şi cu Prunea nu prinsesem lotul. 

Cu Florin Prunea sunt într-o relaţie foarte bună, la fel cum sunt cu toţi din conducere. Că alte persoane vorbesc mai multe, despre ce au alţii, despre ce fac alţii... Cu domnul Negoiţă nu am mai discutat de când m-am întors, îl respect, dar la Dinamo e despre ce fac alţii. Nu e problema niciodată la noi. Cam ăsta e dialogul", a declarat oficialul dinamovist pentru ProX.  

 

Afla mai multe despre: ionel danciulescuionel danciulescu plecare dinamodinamo 

viewscnt
Articole similare