Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea spune cum ar fi rezolvat problemele disciplinare de la Dinamo: ”Sunt născut în zodia Leului”

Ionel Ganea spune cum ar fi rezolvat problemele disciplinare de la Dinamo: ”Sunt născut în zodia Leului”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo stă pe un butoi de pulbere. Anumiţi jucători stau cu gândul la distracţie mai mult ca la fotbal, suporterii nu mai suţin echipa, Negoiţă a anunţat că pleacă şi lista poate continua. Fost jucător la Dinamo în 2006, Ionel Ganea a explicat cum ar fi rezolvat problemele de indisciplină din cadrul grupării din Ştefan cel Mare.

 ”Eu antrenez de vreo opt ani, dar nu poate nimeni să zică de mine că am avut vreo problemă cu vreun jucător, sau m-am certat cu cineva, nu mai zic de astfel de episoade. Am cerut mereu respect pentru că sunt născut în zodia Leului. Dar dacă primesc, dau şi eu înapoi respect. Nu trebuie să existe glume şi caterincă între jucători şi antrenori, ce-i asta? Eu am avut o singură problemă ca tehnician al lui U Cluj, când am prins nişte jucători la pariuri. I-am dat imediat afară. Cum puteam să-i mai păstrez în echipă? Să îmi calc propria personalitate în picioare şi să nu mai fiu respectat de jucători? Ce spuneau ceilalţi coechipieri? Cred că doar aşa putea fi salvată atmosfera la Dinamo”, a declarat Ionel Ganea pentru Gazetă.

”Eu sunt Nemec, coleg cu Steliano Filip, şi trag tare, iar tu, Filip, bei şi te distrezi toată noaptea. Cum mă simt eu, Nemec, când văd că tu faci ce vrei şi te iartă antrenorii şi conducătorii? De ce să mai dau tot ce am mai bun pentru echipă?”, a mai spus Ganea.

Afla mai multe despre: ionel ganeadinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare