Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioniţă s-a dezlănţuit la finalul meciului şi-l acuză pe Colţescu: ”A înjurat şi a spus să-l dea afară”

Ioniţă s-a dezlănţuit la finalul meciului şi-l acuză pe Colţescu: ”A înjurat şi a spus să-l dea afară”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de echipa de ACS Poli, scor 2-1, în Liga I. Antrenorul giurgiuvenilor Edward Iordănescu a fost trimis în tribune pentru proteste, moment în care i-a arătat mâinile legate arbitrului Sebastian Colţescu. Astra a jucat din minutul 33 cu un om în minus, după eliminarea lui Abang.

"Domnul Edi a refuzat să iasă de pe teren când a cerut galben la Creţu şi nu pot să reproduc ce spunea domnul Sebastian Colţescu în cască când vorbea cu cel de pe margine. A cerut să-l ajute să-l dea afară de pe teren, a înjurat şi a spus să-l dea afară. Noi suntem luaţi la mişto.

Cei de la Timişoara numai pe jos erau, făceau şapte mii de tumbe, e fotbal masculin, nu feminin. Nu ştiu dacă sunt făcute cărţile să intre alte echipe în play-off, să ne spună ca să nu ne mai chinuim. Noi ne vedem de treaba noastră, iar ei să ia ce decizii vor ei şi să intre în play-off cine doresc ei" - a spus Alex Ioniţă la Telekom Sport. 

 

"Toţi telespectatorii au văzut ce s-a întâmplat. Fazele nu s-au interpretat cu aceeaşi unitate de măsură. Arbitrul trebuia să ia decizia imediat după acel moment, nu după un teatru ieftin. Până la eliminarea lui Abang am controlat în totalitate jocul. Cum Abang merita al doilea galben, clar şi Creţu trebuia eliminat. De ce a ieşit la pauză atunci?!. Când vom ajunge în afara play-off-ului, probabil că vom fi arbitraţi echidistant" - Ionuţ Stelescu, antrenorul secund al Astrei.

 

Afla mai multe despre: alex ionitacoltescutimisoaraastra 

viewscnt
Articole similare