Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă ştie cine e vinovat pentru ultima înfrângere la scor din Liga 1! "E hilar. Să facă o pauză, clar, i-am spus-o şi lui"

Ionuţ Chirilă ştie cine e vinovat pentru ultima înfrângere la scor din Liga 1! "E hilar. Să facă o pauză, clar, i-am spus-o şi lui"

Academica Clinceni

Comentarii

Portarul Ştefan Dobre (20 de ani) a fost găsit vinovat pentru eşecul Academicii Clinceni din meciul cu UTA Arad, scor 3-0, de antrenorul Ionuţ Chirilă.

Vinovatul găsit de Ionuţ Chirilă

UTA Arad a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Academica Clinceni, în etapa a XIII-a a Ligii I. Vinovat a fost găsit portarul titular al ilfovenilor, Ştefan Dobre, care a gafat în partida cu arădenii. Ionuţ Chirilă a anunţat că jucătorul U21 va lua o pauză. 

"În general, apăr jucătorii, cred în ei, dar când întâlneşti o echipă pragmatică, precum UTA... N-am ajuns în trei săptămâni să construim atacuri poziţionale. Ce s-a întâmplat din punct de vedere al portarului Dobre, e hilar. E gol de portar, nu ştiu ce căuta ieşit din poartă, la primul gol. După luăm acel gol, oricare dintre dumneavoastră... Trebuia să o scoată peste bară. Nu dă nimeni credit jucătorilor tineri mai mult decât mine, dar e al patrulea meci... A venit un moment în care va trebui să facă o pauză, clar, i-am spus-o şi lui. Când greşeşte un portar... N-am marcat trei, patru goluri, ca să spunem că ne permitem să greşim cu un copil în poartă. Ne-au lipsit doi atacanţi, care pe jocul nostru trebuie să finalizeze această posesie şi construcţie. 

Repriza a doua am dominat-o din punct de vedere al circulaţiei mingii, al posesiei. Pe nişte greşeli mari au luat cele trei puncte. La pauză le-am spus că jucăm, în continuare, şi nu am cedat. Am făcut un joc bun în repriza a doua. Împotriva unei echipe ca UTA, orice greşeală poate fi fatală", a declarat antrenorul Academicii Clinceni. 

Ionuţ Chirilă se plânge de variantele U21

"S-a făcut o greşeală managerială, când s-a spus că se poate juca în poartă cu un U21. A greşit în primele trei meciuri şi azi i-am dat posibilitatea, pentru că aşteptam să se reinventeze, am şi vorbit cu el. Nu stăm bine deloc la soluţiile U21, avem două soluţii mari şi late, în afară de Dobre, adică Dumitrache şi Robert Ion. Longher e accidentat şi suntem într-o situaţie fără ieşire",  

 

 

Afla mai multe despre: ionut chirilaacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare