Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Cioinac şi-a cerut scuze pentru declaraţiile la adresa lui Colţescu la finalul meciului cu Dinamo

Ionuţ Cioinac şi-a cerut scuze pentru declaraţiile la adresa lui Colţescu la finalul meciului cu Dinamo

CSM Poli Iași

Comentarii

Mijlocaşul echipei CSM Poli Iaşi, Ionuţ Cioinac, regretă declaraţiile de la finalul meciului cu Dinamo faţă de viaţa personală a arbitrului Sebastian Colţescu, a anunţat clubul ieşean.

"Mijlocaşul echipei noastre, Ionuţ Cioinac, regretă declaraţiile de la finalul meciului cu Dinamo faţă de viaţa personală a arbitrului Sebastian Colţescu. Ionuţ Cioinac pune această reacţie pe seama emoţiilor şi tensiunilor acumulate în timpul partidei", a scris gruparea ieşeană pe site-ul oficial.

"Acest arbitru poate a primit ordin. Nu am pus mâna, nu m-am dus la el şi nu l-am făcut nesimţit. Zice că m-am dus, l-am împins şi l-am făcut nesimţit. Cum poate să inventeze aşa ceva? Şi colegii mei s-au dus la el şi i-au spus: nu te-a făcut nesimţit. Nu trebuie delegat. După tentativele alea de omor nu mai gândeşte. Nu prea a fost penalti la faza aceea, din ce am înţeles. Dar poate Poli Iaşi nu are voie în play-off. Ne lasă fără cuvinte aceşti oameni şi îşi bat joc de munca noastră. Vine acest om într-un minut şi ne distruge munca. Până acum n-am vorbit de arbitraj. Dar nu se poate să ne arbitreze un asemenea arbitru. Numai aşa a ţinut-o din minutul cinci, pleacă de-aici că îşi dau roşu. Este peste puterea mea de înţelegere", a spus Cioinac după meciul de vineri.

Afla mai multe despre: cioinaccsm iasipoli iasiscandaldinamocoltescu 

viewscnt
Articole similare