Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă a încercat să-i vândă clubul unui milionar din Braşov. Ce răspuns a primit

Ionuţ Negoiţă a încercat să-i vândă clubul unui milionar din Braşov. Ce răspuns a primitgalerie foto

Superliga

Comentarii

Omul de afaceri Simon Maurer susţine că nu s-a pus problema să o preia pe Dinamo, dar recunoaşte că Adi Mutu i-a propus acest lucru. În schimb, Maurer a acceptat să o preia pe AS SR Braşov - echipă înfiinţată de suporteri după ce FC Braşov a intrat în faliment.

Ionuţ Negoiţă a scos clubul la vânzare, dar interesul este foarte scăzut. Tot mai puţini oameni de afaceri sunt dispuşi să investească în fotbal, mai ales când vine vorba despre echipe de talia lui Dinamo, deoarece costurile sunt foarte ridicate. Unul dintre cei cărora le-a fost propusă Dinamo este Simon Maurern, un om de afaceri din Braşov.

Acesta susţine că, pe vremea când Adi Mutu era în conducerea lui Dinamo, i-a propus să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă. Simon Maurer spune însă că n-a fost în niciun moment interesat de această afacere, fără să detalieze motivele:

”Nici pomeneală să mă implic la Dinamo. În toamna trecută am fost sunat de Dani Coman, cu care sunt prieten şi mi-a spus că este cu Adi Mutu, care mi-a spus că Dinamo este de vânzare. Atât şi nimic mai mult! Nu s-a pus în niciun moment problema să preluăm Dinamo, iar cu Negoiţă nici nu am discutat“, a spus Simon Maurer pentru monitorulexpres.ro.



Simon Maurer şi-a construit averea mai ales din afaceri în domeniul imobiliar. Recent, acesta a preluat-o pe AS SR Braşov, liga a patra, echipă care se vrea continuatoare lui FC Braşov. Simon Maurer spune că braşovenii vor avea parte de surprize frumoase din acest punct de vedere: ”Va fi bine, o să vedeţi”.

Afla mai multe despre: simona maurerfc brasovdinamo 

viewscnt
Articole similare