Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Popa declaraţii incendiare: "Aţi mai auzit pe undeva ca ANAF-ul să ia toţi banii de la televiziune?"

Ionuţ Popa declaraţii incendiare: "Aţi mai auzit pe undeva ca ANAF-ul să ia toţi banii de la televiziune?"
Comentarii

ANAF-ul a luat din conturile celor de la ACS Poli Timişoara banii din drepturile TV. Ionuţ Popa spune că atât el, cât şi elevii săi sunt la limita puterilor, şi chiar dacă echipa se află în acest moment pe loc de play-off, obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare.

"Aţi mai auzit pe undeva ca ANAF-ul să ia toţi banii de la televiziune? Spuneţi-mi unde aţi mai auzit aşa ceva. Ne-au luat banii din drepturile TV. Nu dau bir cu fugiţii, mă lupt în continuare. Nu pot să mă bat la play-off în condiţiile acestea. 

Marele obiectiv ar fi salvarea de la retrogradare, avem condiţii mai grele decât anul trecut. Nu ştiu ce să spun, dar suntem toţi cu nervii la pământ. Să mergem în deplasări cu autocarul, ne oprim prin benzinării să luăm sandvişuri... când îşi mai revine echipa asta? Că trebuie să facem şi antrenamente.

Să nu mai spun că televiziunea ne-a dat un ultimatum: să schimbăm nişte cabine pe partea cealaltă. Dacă nu se întâmplă într-o săptămână, nu vom mai juca pe teren propriu. Mergem la Cluj, al doilea stadion pe care l-am trecut. Ar fi bomba-bombelor să jucăm la Arad. Ne-ar cere un milion pe minut. Nu cred că se vor rezolva problemele la Timişoara. Forţele locale sunt de vină", a declarat Ionuţ Popa citat de Mediafax.

Afla mai multe despre: ionut popascandalanafbaniproblemeacs poli timisoara 

viewscnt
Articole similare