Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Popa, mesaj clar în vestiar: "Să nu devenim prea euforici!"

Ionuţ Popa, mesaj clar în vestiar: "Să nu devenim prea euforici!"
Comentarii

Poli Timişoara trece printr-o perioadă perfectă. ”Alb-violeţii” au scos 10 puncte din ultimele 12 posibile şi sâmbătă întâlnesc nou-promovata Sepsi Sf. Gheorghe.

Poli este pe locul 6 cu 16 puncte şi printr-o conjunctură favorabilă poate chiar încheia runda pe podium. Sepsi este pe locul 11, cu 9 puncte şi în precedenta rundă a pierdut acasă, 0-3, cu FC Voluntari – este drept, covăsnenii au jucat de la 0-0 cu un om mai puţin pe teren.

Cu toate acestea, Ionuţ Popa a avertizat că poliştii, deşi gazde, vor avea un meci foarte dificil: ”Avem o perioadă foarte bună, dar trebuie să fim atenţi. Am câştigat cu Dinamo şi CFR, dar trebuie să fim atenţi să nu devenim prea euforici! Personal, nu cred că suntem favoriţi înaintea acestui meci. Sepsi are câţiva jucători foarte buni. Are un portar valoros, la fel sunt jucători cu experienţă de primă ligă: Petre, Astafei, Oros sau Grecu. De aceea, se anunţă un joc greu!”

Tehnicianul are probleme în alcătuirea lotului. Drăghici are umărul drept imobilizat, iar Ţigănaşu nu s-a refăcut încă: ”Mai stau cam 2-3 săptămâni”, a spus Popa despre cei doi. În schimb, vestea bună este că în lot revine Doman, accidentat în ultima lună.

Afla mai multe despre: ionut popaacs poli timisoaramesajjucatorisepsiliga 1telekom sport 

viewscnt
Articole similare