Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Popa şi-a făcut praf jucătorii: ”Suntem tâmpiţi, n-avem sânge în instalaţie! Au obosit fotbaliştii? Îi voi aduce cu bicicleta”

Ionuţ Popa şi-a făcut praf jucătorii: ”Suntem tâmpiţi, n-avem sânge în instalaţie! Au obosit fotbaliştii? Îi voi aduce cu bicicleta”
Comentarii

Ionuţ Popa şi-a atacat dur fotbaliştii, după înfrângerea cu Voluntari. Timişorenii au luat gol la ultima fază, în urma unui corner, deşi evoluau pe final de meci cu un om în plus pe teren

Sunt extrem de supărat, nu doar supărat. Suntem nişte tâmpiţi, cum să n-ai sânge în instalaţie şi să nu poţi degaja mingea din careu?! E incredibil aşa ceva. Au spus jucătorii că sunt obosiţi?! Şi ce să le fac, să-i aduc eu cu bicicleta la meciuri??

Nu avem bani, venim cu autocarul, facem 10 ore pe drum pentru că Timişoara zice că nu ne poate sponsoriza. Păi noi la meciul următor s-ar putea să n-avem nici stadion. Mă ia cu ameţeala când văd cât de sus suntem în clasament, în condiţiile pe care le avem la echipă”, a spus Ionuţ Popa, la Telekom Sport.

Alex Munteanu, mijlocaşul timişorenilor, acuză lipsa unui vârf la echipă, dar încă e încrezător în şansele celor de la ACS Poli de a ajunge în PlayOff.

A fost un meci foarte greu, echipa gazdă s-a dedicat mai mult, iar pe noi ne-a trădat concentrarea pe final de joc. Ne cerem scuze în faţa suporterilor, trebuie să avem o atitudine mai bună în viitor.

Suntem obligaţi să legăm rezultatele pozitive şi să încercăm să ne batem la playoff, pentru că valoarea loturilor din Liga I ne face să rămânem în cărţi pentru primele locuri”, a spus Alex Munteanu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut popaacs poli timisoaravoluntarialex munteanu 

viewscnt
Articole similare