Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iordănescu exultă după 2-0 cu FCSB: ”E un rezultat spectaculos şi o seară frumoasă”

Iordănescu exultă după 2-0 cu FCSB: ”E un rezultat spectaculos şi o seară frumoasă”

Superliga

Comentarii

Astra a reuşit o victorie importantă, scor 2-0 cu FCSB, la Giurgiu. Edi Iordănescu a fost extrem de fericit de rezultatul înregistrat şi i-a felicitat pe elevii săi.

”E o seară frumoasă pentru noi, un rezultat spectaculos tinând cont de context, de ce s-a întâmplat în ultima perioadă, de plecările care au fost de aici către Steaua. Şi spun un rezultat spectaculos pentru că, chiar dacă am crezut că este posibil să producem acest rezultat, şi toată săptămâna asta am discutat cu băieţii. Din acest rezultat derivă foarte multe lucruri pozitive pentru noi, şi anume că mai punem trei puncte la clasament în lupta noastră pentru a rămâne sus în clasament. Căpătam încredere, căpătăm curaj, căpătam speranţă, un rez bun împotriva unei echipe foarte bune, cu jucători foarte valoroşi Şi nu în ultimul rând, un rezultat care scoate în evidenţă faptul că Astra reuşeşte să se regrupeze din mers, reuşeste să se reformeze din mers şi propune pentru o nouă serie de jucători cu foarte mult potenţial, cu mult caracter, care azi au făcut un joc foarte exact şi, din punctul meu de vedere, un rezultat îndreptăţit

Am încercat să nu dăm spaţii Stelei, să comprimăm spaţiile, să controlam spaţiile, să fim agresivi, să avem intensitate bună, să nu lăsăm Steaua să producă ocazii, să încercăm întotdeauna să ne dublăm bine, să avem marcaj bun şi probabil că toate lucrurile astea au dus în final la acest rezultat şi au făcut diferentţă”, a declarat Edi Iordănescu la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: iordanescufcsbsteauaastra 

viewscnt
Articole similare