Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ironia lui MM Stoica după eliminarea Spaniei: ”Cum se zice blestem în germană?”

Ironia lui MM Stoica după eliminarea Spaniei: ”Cum se zice blestem în germană?”

Cupa Mondială

Comentarii

MM Stoica a reacţionat după ce Spania a fost eliminată de Maroc la Cupa Mondială.

Echipa naţională a Marocului a învins marţi Spania în optimile de finală, scor 0-0 (3-0 la lovituri de departajare), şi s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale din Qatar.

Spania şi Maroc au încheiat la egalitate, 0-0, după 120 de minute de joc şi calificarea s-a decis la lovituri de departajare. Maroc a început cu gol – Sabiri, spaniolii au trimis în bară prin Sarabia, iar marocanii au mai înscris o dată la execuţia lui Ziyech.

Bounou a apărat şutul lui Soler, apoi a ratat şi Maroc prin Benoun, dar Bounou a apărat şi execuţia lui Busquets pentru ca Hakimi să înscrie stabilind scorul final 3-0 şi a reuşit astfel să trimită pentru prima oară în istorie Marocul în sferturile Cupei Mondiale.

După meci, MM Stoica a reacţionat şi a transmis un mesaj subtil. Despre Spania s-a spus că ar fi încheiat pe locul 2 în grupă, pentru a beneficia de un traseu mai subtil. Dacă Spania nu ar fi pirdut ultimul meci din grupă, contra Japoniei, Germania ar fi mers mai departe. 

MM Stoica a postat un mesaj ironic pe contul personal de Facebook, după ce Spania a pierdut la loviturile de la 11 metri. 

”Cum se zice blestem în germană?”

”Cum se zice blestem în germană?”, a postat MM Stoica, pe Facebook.

Afla mai multe despre: mm stoica-cupa mondială-spania-maroc 

viewscnt
Articole similare