Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Isăilă e aproape de un miracol în Emirate. Răzvan Lucescu: ”Nu mă surprinde ceea ce face acolo!” EXCLUSIV

Isăilă e aproape de un miracol în Emirate. Răzvan Lucescu: ”Nu mă surprinde ceea ce face acolo!” EXCLUSIV
Comentarii

Daniel Isăilă face senzaţie în campionatul din Emiratele Arabe Unite. Răzvan Lucescu a vorbit despre reuşite antrenorului care la un moment dat i-a fost jucător şi secund.

Daniel Isăilă face senzaţie în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Fostul selecţioner de la U21 a dus-o pe modesta Baniyas pe primul loc în campionat după 22 de etape şi are şansa incredibilă de a se lupta pentru titlu. Doar Al Jazira ţine piept sezonului excelent al echipei lui Isăilă, care are 48 de puncte, cu unul mai mult decât ocupanta poziţiei secunde.

Performanţele lui Daniel Isăilă nu au trecut neobservate de Răzvan Lucescu, un tehnician cu o cotă extraordinară acum în zona Golfului. Isăilă a preluat Baniyas într-o situaţie dificilă, dar formaţia sa are şanse reale de a se lupta acum pentru titlu în Emiratele Arabe Unite: ”Nu mă surprinde cu nimic, ştiu foarte bine cum lucrează” a spus Răzvan Lucescu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Fostul antrenor de la Al Ahli şi-a adus aminte şi de munca excelentă făcută de Isăilă în campionatul Arabiei Saudite, acolo unde fostul selecţioner de la tineret a pregătit-o pe Al Hazem: ”El a avut pe mână şi în Arabia Saudită, acolo este un campionat foarte dificil. Fără să exagerez, este unul din primele 12 campionate ca dificultate. A avut o echipă de jos, a salvat-o în primul an şi în al doilea an tot jos erau, dar fiind mică echipa se băteau cu tenacitateşi din punctul meu de vedere s-ar fi salvat. Schimbându-l pe el, echipa s-a dus în jos. Dar a fost foarte apreciat şi în Arabia Saudită. Şi a fost un conflict, că de aici a trebuit să plce, între el şi preşedinte” a explicat Răzvan Lucescu, care şi-a adus aminte şi de prima experienţă ca antrenor a actualului tehnician de la Bani Yas: ”A fost prima lui experienţă ca antrenor secund, cu mine la Braşov, era încă jucător” a mai spus Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: daniel isăilărăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare