Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs, delegat la un nou meci mare după prestaţia controversată din Barcelona - PSG

Istvan Kovacs, delegat la un nou meci mare după prestaţia controversată din Barcelona - PSG

Fotbal

Comentarii

Istvan Kovacs este cel mai controversat arbitru al fazei sferturilor din UEFA Champions League, după mai multe decizii ferme luate în partida dintre FC Barcelona şi Paris Saint-Germain.

"Centralul" din Carei a fost unul dintre protagoniştii partidei dintre Barcelona şi PSG, partidă din returul sferturilor de finală din UEFA Champions League. L-a eliminat pe Ronald Araujo în prima repriză a meciului, la o fază controversată, pe care catalanii nu o consideră suficient de clară, încât să justifice acordarea cartonaşului roşu.

Nu s-a oprit la fundaşul naţionalei din Uruguay şi a continuat eliminările. Xavi şi un alt membru al staff-ului catalan au fost trimişi în tribună, în actul secund. Sub o constantă presiune a atacurilor parizienilor, Joao Cancelo a avut o intrare neglijentă asupra lui Ousmane Dembele, în careu, pe care Istvan Kovacs a observat-o fără probleme. Centralul nu a avut nevoie de reluări şi a acordat penalty pentru oaspeţi, transformat de Kylian Mbappe.

Istvan Kovacs, delegat la o partidă importantă după controversele din Champions League

Prestaţia lui Kovacs, deşi nu a fost pe placul celor de la FC Barcelona, cât pe cel al presei din Catalonia, a fost pe placul Comisiei Centrale a Arbitrilor, care a decis să-l delege pe Kovacs la cel mai important meci al etapei din Superliga, derby-ul FCSB - Rapid, anunţă sport.ro

Astfel, Kovacs va fi la centru în partida care poate decide campioana din Superliga. FCSB are nevoie de o victorie în faţa Rapidului, cât şi de un succes al Farului, la Ovidiu, împotriva celor de la CFR Cluj. Ultima piesă a puzzle-ului celor de la FCSB este un egal, sau o înfrângere, a celor de la Universitatea Craiova împotriva lui Sepsi, la Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: istvan kovacsrapidfcsbchampions leaguebarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare