Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italia a remizat cu Germania în Liga Naţiunilor! Anglia, învinsă de Ungaria

Italia a remizat cu Germania în Liga Naţiunilor! Anglia, învinsă de Ungaria
Comentarii

Reprezentativa Italiei a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania Germaniei, în Divizia A, Grupa 3, a Ligii Naţiunilor.

Pentru Italia a marcat Pellegrini, în minutul 70, iar pentru Germania a punctat Kimmich (73). În Divizia C, Grupa 1, Turcia a trecut de Insulele Feroe, scor 3-0, prin golurile marcate de nder (37), Dervisoglu (47), Dursun (82) şi Demiral (85).

Anglia a fost învinsă de Ungaria, scor 0-1

Ungaria a învins selecţionata Angliei, scor 1-0, în Grupa 3 a Diviziei A din Liga Naţiunilor, într-un meci disputat, sâmbătă, la Budapesta.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Szoboszlai, din penalty, în minutul 66. În Divizia B, Grupa 1, Armenia a dispus de Irlanda, scor 1-0, prin reuşita lui Spersţian (74). Luxemburg a învins Lituania, scor 2-0, în Divizia C, Grupa 1, prin reuşitele lui Sinani, 44 şi 78.

Finlanda - Bosnia, scor 1-1, în grupa României din Liga Naţiunilor

Echipa Finlandei a remizat, scor 1-1, cu naţionala Bosniei-Herţegovina, în Grupa 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor, din care face parte şi România. Pentru Finlanda a marcat Pukki, în minutul 45+1, din penalty. Golul Bosniei a fost înscris de Prevljak, în minutul 90+3.

Muntenegru - România 2-0

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Afla mai multe despre: germania-italia-anglia 

viewscnt
Articole similare