Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii au publicat lista tuturor salariilor din Serie A. Lobonţ n-a mai de 4 ani, dar încasează o sumă excelentă!

Italienii au publicat lista tuturor salariilor din Serie A. Lobonţ n-a mai de 4 ani, dar încasează o sumă excelentă!
Comentarii

Fundaşul central al formaţiei Napoli şi căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, este cel mai bine plătit jucător român care activează în campionatul Italiei, conform unui material în care Gazzetta dello Sport publică salariile tuturor fotbaliştilor din Serie A.

După Chiricheş, care primeşte 1,7 milioane de euro, urmează fundaşul stânga Ştefan Radu, cu 1,4 milioane euro pe an la Lazio. El are, de altfel, al optulea cel mai mare salariu din lotul echipei din capitala Italiei. Bogdan Lobonţ este al treilea cel mai bine plătit român din Serie A, chiar dacă nu a mai apărat într-un meci oficial la AS Roma de mai bine de patru ani.

Portarul, care va împlini 40 de ani în ianuarie 2018, câştigă 400.000 de euro anual, salariul său fiind penultimul din lotul echipei AS Roma. Fostul internaţional mai are contract cu gruparea de pe Olimpico până la finalul sezonului.

Urmează mijlocaşul Adrian Stoian, cu 280.000 de euro, care are al patrulea salariu ca mărime din lotul celor de la Crotone, în timp ce atacantul George Puşcaş are al 20-lea salariu de la Benevento, cu 150.000 de euro.

La 18 ani, Ianis Hagi este românul cu cel mai mic salariu din Serie A. El are contract cu Fiorentina până în 2021 şi primeşte 100.000 de euro pe an, al 25-lea salariu ca valoare de la echipa sa. Doar fundaşul bulgar Petko Hristov şi portarul italian Michele Cerofolini, ambii de aceeaşi vârstă cu Ianis, câştigă mai puţin.

Cele mai generoase salarii Italia le au fundaşul central Leonardo Bonucci, de la AC Milan, şi atacantul Gonzalo Higuain, de la Juventus, ambii cu 7,5 milioane euro pe sezon. Cel mai bine plătit antrenor este Massmiliano Allegri, de la campioana Juventus, cu şapte milioane de euro. Este urmat de tehnicianul echipei Internazionale Milano, Luciano Spalletti, şi de antrenorul de la AC Milan, Vincenzo Montella, cu patru, respectiv trei milioane de euro stagional.

Afla mai multe despre: bogdan lobontserie aitaliasalariuianis hagi 

viewscnt
Articole similare