Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii speră în continuare că ”Squadra Azurra” va ajunge la Cupa Mondială. Cum este posibil!

Italienii speră în continuare că ”Squadra Azurra” va ajunge la Cupa Mondială. Cum este posibil!
Comentarii

Italienii speră că ”Squadra Azurra” va ajunge totuşi la Cupa Mondială din Rusia. Speranţa s-a aprins, ce-i drept pentru o fracţiune de secundă, după ce peruvienii au un proiect de lege, care se află în contradicţie cu regulile FIFA.

”Naţionala din Peru ar putea fi eliminată de FIFA de la Mondial din cauza unui proiect de lege! Concret, Paloma Noceda, ambiţioasa femeie din fruntea Comisie pentru Educaţie, Tineret şi Sport din cadrul parlamentului din Lima (n.r. - capitala statului Peru), a prezentat un proiect de lege prin care Federaţia de Fotbal din Peru ar trebui să treacă sub controlul Institului Peruvian de Sport, un organism de stat cu funcţii ministeriale",  notează publicaţia italiană Tutto Sport.

Această situaţie ar fi însă în contradicţie cu regulile FIFA, întrucât forul interzice ca federaţiile să aibă legătură cu guvernele. Italienii sunt şi ei dezarmaţi, întrucât proiectul de lege nu va fi niciodată aprobat înainte la startul Cupei Mondiale din Rusia pentru a nu periclita prezenţa la turneul final., 

 

Afla mai multe despre: italiacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare