Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulia Dumanska a închis poarta cu Spania, iar asta nu a rămas fără ecou. Ce spune o fostă mare jucătoare despre portăriţa României

Iulia Dumanska a închis poarta cu Spania, iar asta nu a rămas fără ecou. Ce spune o fostă mare jucătoare despre portăriţa României

CM Handbal

Comentarii

Yuliya Dumanska nu este la prima partidă bună pe care o face, ea având evoluţii constant bune la echipa de club la care evoluează, SCM Craiova.

Aseară însă inpiraţia antrenorului cu portarii a trimis-o pe Dumanska în poarta României, ceea ce s-a dovedit a fi o alegere înţeleaptă. Chiar dacă şi-a intrat mai greu în mână, încasând uşor primele goluri, a urmat o intervenţie în situaţie de unu la unu şi o lovitură de la şapte metri blocată de portăriţa noastră care i-au dat încredere şi au făcut-o aproape de netrecut.

La finalul partidei, Narcisa Lecuşanu, membru în comitetul executiv al IHF, a lăudat prestaţia talentatei portăriţe.

”Cred că despre povestea ei s-a vorbit mult, mă bucur că se ridică la aşteptările naţionalei de senioare. Sigur, din pucntul meu de vedere este un copil talentat, dar asta nu înseamnă că nu poate să facă performanţă. Ceea ce îmi place foarte mult la ea este motivaţia ei de a ajunge în varful piramidei.

E meritul ei că e bună. Faptul că are cetăţenia e o altă discuţie şi mă bucur că s-a putut la vremea aia obţine cetăţenia că este un bun naţional. În rest echipa României este a tuturor, eu cred că merită respectul nostru indiferent de rezultat”, adeclarat Narcisa Lecuşanu la finalul partidei România - Spania, în cadrul emisiunii Zoom Sport.

Toate detaliile meciului cu Angola, aici:

Afla mai multe despre: handbalacampionatul mondial de handbal femininiulia dumanska,  

viewscnt
Articole similare