Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulian Miu rămâne optimist în privinţa dreptului de promovare: „Steaua poate schimba forma de organizare!” | EXCLUSIV

Iulian Miu rămâne optimist în privinţa dreptului de promovare: „Steaua poate schimba forma de organizare!” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Iulian Miu speră în continuare ca forma de organizare de la CSA Steaua să fie schimbată.

Iulian Miu crede că CSA Steaua va obţine dreptul de promovare în Superliga României

Echipa din Ghencea a avut parte de un sezon modest în Liga 2, nereuşind să se califice în play-off. Totuşi, cea mai mare problemă este reprezentată în continuare de forma de organizare, una care nu-i permite clubului să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc.

Iulian Miu, oficialul „militarilor” susţine că se lucrează în continuare la o variantă pentru ca Steaua să aibă drept de promovare. Basarab Panduru şi Silviu Tudor Samuilă au discutat şi ei pe marginea acestui subiect.

Iulian Miu: „Timp mai e să schimbăm forma de organizare. Am înţeles că şi Şelimbăr vrea să-şi depună actele pentru a schimba forma de organizare şi să poată promova în Superligă.”

Basarab Panduru: „Începe să fie trist dacă nici măcar nu se vorbeşte de promovare. Totuşi, milioane din bani publici se bagă în multe echipe, nu e trist? Pe tine te deranjează că se bagă bani la CSA Steaua. S-ar da şi mai mulţi bani dacă echipa dacă ajunge în prima ligă.”

Silviu Tudor Samuilă: „Mă deranjează că nu-şi schimbă forma de organizare, să fie şi ei privaţi. Să se bucure şi suporterii că ajunge echipa în Superliga României. Dar aşa? Care-i obiectivul? Puteam să ne luăm tancuri de banii investiţi.”

Iulian Miu: „Eu merg până la capăt. Eu încă sper că se rezolvă lucrurile, sincer îţi spun.”

Afla mai multe despre: iulian miucsa steaualiga 2 

viewscnt
Articole similare