Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan aprinde şi mai rău spiritele: "Eram sigur că Stoican va fi eliminat"

Iuliu Mureşan aprinde şi mai rău spiritele: "Eram sigur că Stoican va fi eliminat"

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan spune că se aştepta ca Flavius Stoican să fie eliminat în CFR Cluj - CSM Poli Iaşi, scor 1-0. Stoican a fost trimis în tribune după ce a protestat la o fază din care CFR Cluj a înscris unicul gol al meciului.

Meciul CFR Cluj - CSM Poli Iaşi a fost marcat de o mare eroare de arbitraj. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul dintr-o fază pornită dintr-un aut dictat iniţial pentru Iaşi, dar întors apoi pentru CFR. Flavius Stoican a protestat vehement la această fază, a fost eliminat şi a vrut să scoată echipa de pe teren. Iuliu Mureşan spune însă că se ca Stoican să izbucnească, deoarece este un antrenor care nu-şi poate controla nervii:

”E prea multă nervozitate acolo, la Iaşi. Stoican e un antrenor bun, dar nu mă miră că face gesturile pe care le face, pentru că e foarte tensionat. Eram sigur că Stoican va ajunge în tribună, ştiam că va fi un meci tensionat. Pe noi nu ne afecta dacă Iaşiul scotea echipa din teren, am fi câştigat cu 3-0. E păcat şi pentru Stocian, şi pentru echipă. De fapt, la Iaşi antrenorul principal este Trică pentru că Stoican a stat prea puţin pe bancă”, a declarat Iuliu Mureşan la Pro X.

Preşedintele lui CFR Cluj dezvăluie că Flavius Stoican a făcut scandal şi pe tunelul care duce la vestiare: ”Nu ştiu de ce e aşa tensionat Stoican, probabil va stabili un record în Europa pentru eliminări. S-a făcut prea mult circ pentru un aut. Stoican a făcut mare scandal pe tunel, nu-i convenea că arbitrul şi-a schimbat decizia, deşi recunoştea că era o hotărâre corectă. Nu mai înţelegi nimic... mă rog, asta e!”

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujcsm iasiliga 1flavius stoican 

viewscnt
Articole similare