Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan e dat dispărut de la club. Preşedintele CFR-ului nu a mai fost văzut de aproape o săptămână: "Nu am informaţii"

Iuliu Mureşan e dat dispărut de la club. Preşedintele CFR-ului nu a mai fost văzut de aproape o săptămână: "Nu am informaţii"

CFR Cluj

Comentarii

Apele rămân în continuare învolburate la CFR Cluj. Ameninţat cu demiterea, preşedintele Iuliu Mureşan a preferat să se ascundă. Inclusiv faţă de antrenori şi jucători.

Antrenorul Antonio Conceicao a recunoscut că se face aproape o săptămână de când nu l-a mai văzut pe preşedinte: "Ultima dată când am vorbit cu preşedintele Mureşan a fost sâmbătă, înaintea partidei cu Craiova. Nu am informaţii că nu ar mai face parte din acest club. Este un preşedinte care iubeşte clubul".

Nici jucătorii nu îşi mai aduc aminte de când nu l-au mai văzut pe conducătorul lor. Dar fac pledoarie pentru păstrarea lui. "Domnul Mureşan a fost istoria mai recentă a clubului şi a participat la toate campionatele câştigate, nu? E bine să rămână, este un om care ştie tot ce se întâmplă în club şi are mare experienţă" ,  a recunoscut golgheterul George Ţucudean.

Dacă apele sunt tulburi în privinţa lui Mureşan, în schimb, Conceicao anunţă că se bucură de toată susţinerea patronatului: "O persoană cu responsabilitate din conducerea clubului mi-a spus să fiu liniştit, pentru că eu voi fi în continuare antrenorul CFR-ului".

Portughezul este la al treilea mandat pe banca CFR-ului, alături de care a câştigat două Cupe ale României şi o Supercupă.

Afla mai multe despre: simona haleptenisiuliu muresangeorge tucudean 

viewscnt
Articole similare