Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan, îngrozit de ce a găsit la Dinamo: "Nu înţeleg cum s-au făcut actele! E problema mea acum, din păcate!"

Iuliu Mureşan, îngrozit de ce a găsit la Dinamo: "Nu înţeleg cum s-au făcut actele! E problema mea acum, din păcate!"

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, a vorbit despre situaţia clubului din Ştefan cel Mare la conferinţa de presă de prezentare a lui Dario Bonetti, noul antrenor al "câinilor".

Iuliu Mureşan, îngrozit de ce a găsit la Dinamo: "Nu înţeleg cum s-au făcut actele! E problema mea acum, din păcate!"

Cu ocazia prezentării oficiale a lui Dario Bonetti ca nou antrenor la Dinamo, Iuliu Mureşan, omul care a preluat frâiele clubului din Ştefan cel Mare, a vorbit despre cât de dificlă e situaţia. Mureşan s-a declarat uimit de modul în care au fost făcute contractele de către conducerea spaniolă şi a spus că nu înţelege cum de au fost oferite salarii atât de mari.

Mureşan trebuie să găsească acum soluţii pentru a plăti jucătorii care au restenţe de primit. "Înca nu inteleg cum s-au facut acele... Cum sa propui unui jucător în Romania în campionat, indiferent din ce tara vine si de la ce nivel, si nici  nu au fost jucatori care au jucatori la Real Madrid la prima echipa, nici la Barcelona, au fost jucatori care au jucat mult in Serie B şi nici macar n au fost titulari nici in Segunda sau in Segunda B. Cu niste contracte enorme, dar sigur ca e problema mea, din pacate, acum.

Intrarea in insolventa era singura solutie, din pacate, va rog sa intelegeti acest lucru, era singura solutie ca sa salvam clubul si am incredere ca o sa reusim eu sunt sigur ca o sa reusim, dar e foarte greu.

Cu Anton, Filip, discut in fiecare zi si deja am gasit o intelegere ca au ramas la echipa. O sa incercam sa... Pe masura  bugetului pe care o sa-l avem la dispozitie, o sa încercăm sa rezolvam problemele in primul rand cu jucătorii care sunt acum in lot pentru că e normal asa. Şi cu cei care au plecat in masura in care o sa fim obligati si ce procentaj din suma pe care le o datoram o sa fim obligati sa le dam", a spus Iuliu Mureşan, la conferinţa de presă.

Dario Bonetti l-a înlocuit pe Duşan Uhrin ca antrenor principal la Dinamo. Cehul a plecat după ce nu a mai suportat problemele financiare.

Afla mai multe despre: iuliu muresandinamocontractesituatie 

viewscnt
Articole similare