Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan: ”Nu mi-ar plăcea să câştigăm titlul cu FCSB depunctată, dar asta e...”

Iuliu Mureşan: ”Nu mi-ar plăcea să câştigăm titlul cu FCSB depunctată, dar asta e...”

CFR Cluj

Comentarii

Iuliu Mureşan a vorbit la Telekom Sport despre lupta la titlu, cu FCSB, care se dispută atât pe teren, cât şi la nivel declarativ.

"Memoriile noastre nu au fost făcute cu scop psihologic! Se întâmplă în mod repetat şi de ani de zile să se facă un anumit gen de declaraţii care nu fac bine nimănui şi nici persoanelor care le fac. Le descalifică! Am dori să se schimbe regulamentul, iar FRF să facă modificări astfel încât să nu-şi mai permită nimeni astfel de declaraţii decât cu riscul de a nu mai fi în fotbal pentru o perioadă.

Nu mi-ar plăcea să câştigăm titlul cu FCSB depunctată, dar dacă se va întâmpla acest lucru, asta e... Scopul nostru nu e să câştigăm la masa verde, ci să se înceteze cu aceste declaraţii care nu fac bine şi nu au legătură cu fotbalul.

Declaraţiile lui Dan Petrescu sunt pe fondul unor nemulţumiri şi au şi suport material în mare parte pentru că aţi scris şi voi că greşelile majore au fost în defavoarea CFR-ului. Când se dă un astftel de penalty, cum a fost la Iaşi, şi eşti egalat, sigur că se influenţează rezultatul partidei şi câştigătoarea partidei şi a campionatului, poate. De aceea a ieşit Dan Petrescu, cu declaraţii ce au un suport real.

Lui Isvan Kovacs nu-i pot reproşa nimic aseară. E poate cel mai în formă arbitru al nostru acum", a declarat Iuliu Mureşan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iuliu muresanliga 1cfrsteauafcsb 

viewscnt
Articole similare