Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan nu renunţă: ”E nevoie de Ionel Dănciulescu sau Marius Niculae”

Iuliu Mureşan nu renunţă: ”E nevoie de Ionel Dănciulescu sau Marius Niculae”
Comentarii

Dinamo a remizat acasă cu UTA, 2-2, într-un meci în care a avut numeroase ocazii şi a fost în superioritate numerică o repriză întreagă.

Iuliu Mureşan, preşedintele echipei Dinamo, a lăudat prestaţia „câinilor” şi a făcut un „apel” pentru Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae.

”Este o amărăciune dar echipa a avut o altă atitudine, o altă exprimare. A fost un meci în care am jucat mai bine, am dominat.

Am avut foarte multe ocazii cât în celelalte partide dar din păcate nu am ştiut să le fructificăm.



Sunt mulţumit de schimbarea de atitudine de la echipă, de schimbarea jocului, de faptul că Mircea Rednic, prin personalitatea lui şi-a pus amprenta în 2 zile şi după discuţii individuale şi aşa mai departe şi după doar un antrenament jumate.. Asta ne dă speranţe!

Noi am fost de vină că am făcut egal şi ne-am bâlbâit şi în faţă porţii.. am avut nişte bâlbâieli şi în apărare!

La nivel admnistrativ dacă vine Dănciulescu eu m-aş bucură să vină sau Marius Niculae.

Eu l-am sunat pe Ionel Dănciulescu cred că la o saptămână după ce am venit sau la 10 zile maxim şi l-am rugat dacă nu poate să vină să ne ajute, să colaborăm şi a zis că se gândeşte. După aceea a mai amânat-o..

Avem nevoie de o fostă glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipa tot timpul şi aceştia pot fi Marius niculae sau Dănciulescu! Amândoi au şanse egale, nu vreau să mă pronunţ deşi poate ştiu dar în momentul de faţă nu pot să zic!”,
a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele echipei Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamoiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare