Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan ţinteşte sus: ”Sunt toate condiţiile să luăm titlul şi chiar să intră în grupele Ligii!” Dan Petrescu nu este atât de optimist

Iuliu Mureşan ţinteşte sus: ”Sunt toate condiţiile să luăm titlul şi chiar să intră în grupele Ligii!” Dan Petrescu nu este atât de optimist

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan vrea să asculte din nou imnul Ligii Campionilor la Cluj şi spune că CFR are toate condiţiile pentru a fi din nou în grupe. Dan Petrescu este mai rezervat şi spune că n-ar fi o dramă dacă CFR Cluj n-ar termina pe primul loc la finalul acestui sezon.

CFR Cluj a avut o primă parte de campionat excelentă. Clujenii sunt pe primul loc în Liga 1 şi au prima şansă la titlu. În plus, în această iarnă au făcut câteva transferuri interesante, printre care Ţucudean şi Alex Ioniţă. Iuliu Mureşan spune că CFR Cluj are toate condiţiile pentru a câştiga un nou titlu şi pentru a reuşi chiar şi o calificare în grupele Ligii Campionilor:

”Avem cel mai bun antrenor din România, pe Dan Petrescu, am mai spus-o şi o repet. Sunt toate condiţiile să facem din nou performanţă, să câştigăm campionatul şi să participăm în preliminariile Champions League şi, cu două trei întăriri la vara, de ce nu? Să ne gândim şi la grupe. Ne gândim doar la prima etapă, care este luni, cu Chiajna. Nu va fi un meci uşor, un meci pe care va trebui să-l câştigăm şi, după aceea, pas cu pas”, a declarat Iuliu Mureşan.

Dan Petrescu a fost însă mai rezervat în declaraţii. Antrenorul lui CFR Cluj spune că se aşteaptă la un campionat foarte dificil şi susţine că n-ar fi o dramă dacă ar rata titlul:

”Noi am ajuns sus şi acum trebuie să ne menţinem. Va fi foarte greu, noi suntem conştienţi, suntem conştienţi că toate echipele din play-off vor să câştige campionatul. Chiar dacă nu li se dau şanse, cred că toate cele 6 echipe care se vor califica se vor bate la câştigarea campionatului, să ajungă cel mai sus. Dar, în opinia mea, nu ar fi o dramă dacă CFR nu ar câştiga. Eu zic că la anul ar trebui sută la sută să ne batem la campionat. Anul ăsta trebuie să încercăm, dar nu ar fi o dramă dacă nu l-am câştiga”, a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescuiuliu muresanliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare